ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

«Να βρούμε αυτά που μας ενώνουν, τα μίνιμουμ και να προχωρήσουμε»

Τσίπρας - Σακοράφα από την τελευταία επίσκεψή τους τον Φεβρουάριο στην Πάτρα. Ο Αλέξης αναμένεται και την ερχόμενη εβδομάδα. Μάλλον την Τετάρτη, ενώ αύριο Πέμπτη είναι η εκδήλωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην πλ. Γεωργίου, το απόγευμα με θέμα την ανεργία.

Αλ. Τσίπρας: Ιστορική ευθύνη των δυνάμεων της Αριστεράς η ενότητα

Την ιστορική ευθύνη των ευρύτερων δυνάμεων της Αριστεράς να ανακόψουν την πορεία της κοινωνίας προς τη δυστυχία και την καταστροφή επεσήμανε για ακόμη μια φορά ο επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας χθες στην τηλεόραση του "Σκάι" ανέπτυξε την πρόταση που από καιρό έχει καταθέσει η ριζοσπαστική Αριστερά για συγκρότηση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας, τονίζοντας ότι πλέον δεν αρκεί ο καταγγελτικός λόγος.
«Να βρούμε αυτά που μας ενώνουν, τα μίνιμουμ, και μέσα από μια ευρεία συνεργασία να προχωρήσουμε κατ' αρχήν στην καταγγελία της δανειακής σύμβασης και την ανατροπή των Μνημονίων» είπε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας την άρνηση ΚΚΕ και ΔΗΜ.ΑΡ. στην πρόσκληση ενότητας, ο Αλ. Τσίπρας είπε πως πρόκειται για μια «άρνηση χωρίς αίσθηση ευθύνης και ιστορικότητας των στιγμών». Επέμεινε ωστόσο καλώντας τον λαό να επιβάλει στις κάλπες την ενότητα με καταψήφιση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας «ώστε οι μνημονιακές δυνάμεις να μην εξασφαλίσουν τους 151 βουλευτές».
Αναλυτικά μίλησε και για τις οικονομικές προτάσεις που καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως μέχρι η κοινωνία να σταθεί στα πόδια της δεν πρέπει να πάει στους πιστωτές ούτε ένα ευρώ, ενώ πρόβαλε και τους πυλώνες του εναλλακτικού προγράμματος που καταθέτει ο συνδυασμός: Αναστολή πληρωμών - Διαπραγμάτευση του χρέους σε ευρωπαϊκό, πολιτικό επίπεδο - Παραγωγική Ανασυγκρότηση - Αναδιανομή του πλούτου - Τράπεζες υπό δημόσιο έλεγχο.
Ο Αλ. Τσίπρας ρωτήθηκε επίμονα για το θέμα της "λαθρομετανάστευσης", όπως το αποκαλεί ο δημοσιογράφος Ν. Ευαγγελάτος, ο οποίος μάλιστα το σύνδεσε, κατά την προσφιλή τακτική, και με το πανεπιστημιακό άσυλο. Ο επικεφαλής του συνδυασμού έδωσε προτεραιότητα στην καταγγελία του Δουβλίνο ΙΙ, την απογκετοποίηση και την πάταξη της εγκληματικότητας και των συμμοριών, που, όπως είπε, στην κορυφή τους έχουν κατά κύριο λόγο Έλληνες κι όχι ξένους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: