ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Με το Άρμα χωρίς τις ρόδες στον Πάνο Καμένο ο Γιάννης Δημαράς


Συμφωνία συνεργασίας με τον Γ. Δημαρά ανακοίνωσε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμένος, προκαλώντας την οξύτατη αντίδραση της πλειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών. «Δώσαμε μαζί μάχες στο Κοινοβούλιο εναντίον της εκποίησης της χώρας και πιστεύουμε ότι μαζί θα αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη προκειμένου να αντισταθούμε» επισημαίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην ανακοίνωσή τους.
«Ο Γ. Δημαράς πήρε το άρμα χωρίς τις ρόδες και τα άλογα» τονίζει η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών καταδικάζοντας την εκλογική συνεργασία του επικεφαλής τού σχήματος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Π. Καμμένου. Τα μέλη του σχήματος που διαφώνησαν με την επιλογή του Γ. Δημαρά χαρακτηρίζουν ρόδες κι άλογα του Άρματος Πολιτών τους 230.000 πολίτες που ψήφισαν το Άρμα στις περιφερειακές εκλογές του 2010 κι επισημαίνουν ότι «δεν συμπράττουμε στη διάσωση πρώην βουλευτών της Ν.Δ.»  που φέρουν νεοφιλελεύθερο αντιμνημονιακό μανδύα. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι υπάρχει προ μηνός απόφαση του Άρματος για συγκρότηση αντιμνημονιακού μετώπου προοδευτικής κατεύθυνσης.
Την σχετική καταγγελία υπογράφουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Στ. Παναγούλης και Ν. Αθανασίου Νάσος, ο υπεύθυνος Νεολαίας Στ. Τασιόπουλος και τα μέλη της Π.Γ. Αλ. Χαλαζιάς, Σ. Κοντονάσιος Σωτήρης, Κ. Σιδηρόπουλος, Κ. Καραχάλιος, Σπ. Ζαβιτσάνος, Γ. Γεννιά και Στ. Διομήδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: