ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η μαθητιώσα νεολαία στην πρωτοπορία της Δημιουργικότητας

Οι Ομάδες των μαθητών του Γυμνασίου Φαρών, του 21ου Γυμνασίου Πάτρας και του 9ου Γυμνασίου Πάτρας στην τελική ευθεία των Δημιουργικών Βραβείων της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2011-12

 
Τελετή απονομής βραβείων σε μαθητές Γυμνασίων της Δραματικής, Ηλεκτρονικής και Εικαστικής Έκφρασης, θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου, 28 Απριλίου 2012, ώρα 11.30, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με την παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, των Επιστημονικών Ιδρυμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπαιδευτικών, Γονέων και φυσικά των Μαθητών.
Στην τελική εξάδα για τα βραβεία Σύνθεσης και Δραματουργικής Έκφρασης επελέγη η εργασία της ομάδας των μαθητών 9ου  Γυμνασίου Πάτρας.
Για το βραβείο ηλεκτρονικής έκφρασης επελέγη η εργασία της ομάδας των μαθητών του 21ου Γυμνασίου Πάτρας και
Για το βραβείο Εικαστικής Έκφρασης επελέγη η εργασία της ομάδας των μαθητών του Γυμνασίου Φαρών, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της επιλογής που θα ολοκληρωθεί σε αυτή την εβδομάδα.
Από τις έξι εργασίες των συγκεκριμένων κατηγοριών θα επιλεγούν οι τρεις που θα βραβευθούν.
Στη διάρκεια της Τελετής, θα απονεμηθούν τα τέσσερα βραβεία Δημιουργικότητας, σε εργασίες Ηλεκτρονικής Έκφρασης, Εικαστικής Έκφρασης, Δραματοποίησης και Τραγουδιού. Η πρώτη ομάδα μαθητών, με τη πιο δημιουργική προσέγγιση από κάθε κατηγορία, θα φιλοξενηθεί στο ECOCAMP, στην Περιβαλλοντική Κατασκήνωση που διοργανώνει κάθε χρόνο το ECOCITY, στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδα του Αυγούστου.
Η διοργάνωση της Εκστρατείας υλοποιείται για ένατη συνεχόμενη χρονιά από το ECOCITY και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι εφημερίδες ΑΞΙΑ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, καθώς και τα περιοδικά AUTO ΤΡΙΤΗ, ΜOTO ΤΡΙΤΗ και REVIEW CSR.
Εθνικός Υποστηρικτής είναι η εταιρία καυσίμων JET OIL, ενώ τοπικοί Υποστηρικτές είναι οι εταιρίες ΑΧΑ Ασφαλιστική, ΔΕΠΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία, και το Meditteranean Palace Hotel.
Η είσοδος στην εκδήλωση της Τελετής είναι ελεύθερη και μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι, που θα πρέπει να εφοδιαστούν με προσκλήσεις από το ECOCITY. Πληροφορίες στο τηλ 210.6196757 και στον δικτυακό τόπο www.ecomobility.gr

Αθήνα,  23 Απριλίου 2012
Περισσότερες πληροφορίες :
Ιωάννα Φακιδάρη
Τηλ. 6974 476855 - 210 6196757
e-mail : fakidari.ioanna@ecocity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: