ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Χάκεψαν λάθος Καμμένο


«Επίθεση από Αλβανούς εθνικιστές χάκερς δέχτηκε ο Π. Καμμένος», έγραφε η εφημερίδα ΑΥΓΗ στο προχθεσινό φύλλο της. «Μόνο που τα διαδικτυακά σκάγια πήραν άλλον Π. Καμμένο, συνονόματο του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Οι Αλβανοί εθνικιστές μπέρδεψαν τα sites και χάκεψαν το panoskammenos.gr, αν κι η ιστοσελίδα του Π. Καμμένου είναι η kammenos.gr.
Στην ιστοσελίδα του συνονόματού του πολιτικού με την επιθετική υπερπατριωτική φρασεολογία οι Αλβανοί εθνικιστές έχουν αναρτήσει σημαία με τον δικέφαλο αετό και κείμενο στα αλβανικά, υπό τους ήχους αλβανικών εθνικιστικών τραγουδιών. Μάλιστα έχουν μεταφράσει στα αγγλικά το πιο ζουμερό κομμάτι του κειμένου: “Επειδή δεν ξεχνάμε. Η Εθνική Αλβανία έρχεται. Περίμενε, Ελλάδα, η Αλβανία θα σε γαμήσει ξανά”.
Όταν μπλέκουν τα "πατριωτικά" τους, απ' όλες τις πλευρές των συνόρων συνήθως πέφτει κλάμα. Μερικές φορές είναι για γέλια...».
 Ωραία λοιπόν κάποιος να τους το μεταφράσει, το παραπάνω σχόλιο, στην γλώσσα της paxalbania (σημειώστε ότι είναι η γλώσσα των αντίστοιχων εθνικοπαράφρονων της γειτονικής χώρας) και έτσι να ξεστραβωθούν μήπως και γλιτώσουμε και μεις οι υπόλοιποι από τους αμόρφωτους θιασώτες του νεοναζισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: