ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Εκδήλωση για την ανεργία από νέους του ΣΥΡΙΖΑ αύριο στην πλ. Γεωργίου

Φωτογραφία Αρχείου.

Και καταδίκη της τραμπούκικης επίθεσης Χρυσαυγιτών κατά πολιτών στην Άνω Πόλη

 Αύριο Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, στις 7 μμ οι νέες και νέοι του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για την επισφάλεια και την ανεργία, στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας. Θα μιλήσουν η Δήμητρα Σιαηλή – Μπακούρη, άνεργη, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας, ο Γιώργος Κοκκινάρης άνεργος, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας και η Δέσποινα Σπανού, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΑΔΕΔΥ.
Σε  μια περιοχή που ήδη υποφέρει από την ανεργία, η πολιτική του μνημονίου οδηγεί την Αχαΐα σε απόγνωση. Οι νέες και νέοι του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου θα μιλήσουν για τους αγώνες και τις απεργίες στην περιοχή, για μια θετική διέξοδο από την κρίση, με την κοινωνία και τη νεολαία όρθια και αξιοπρεπή.

Στο μεταξύ χθες ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, με αφορμή την επίθεση Χρυσαυγιτών σε αριστερούς πολίτες που μοίραζαν φυλλάδια, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση-διαμαρτυρία:

«Το βράδυ 23/04/2012, στην περιοχή  της Άνω Πόλης μέλη της νεοναζιστικής  συμμορίας «Χρυσή Αυγή» πραγματοποίησαν επίθεση με κράνη και καδρόνια σε αντιφασίστες πολίτες που μοίραζαν φυλλάδια στην περιοχή. Είναι τουλάχιστον άξια απορίας η στάση της αστυνομίας, η οποία λίγο καιρό πριν, στις 25 Μαρτίου, εξ αιτίας ρίψης καφέδων απάντησε με χημικά σε εκατοντάδες κόσμου, ενώ απέναντι στην δολοφονική επίθεση δεν επενέβη.
Άξια απορίας επίσης είναι η στάση των ΜΜΕ, τα οποία δημιουργούν ζήτημα δημοκρατίας, όταν πέφτουν γιαούρτια και σιωπούν όταν βγαίνουν μαχαίρια από τη συμμορία των νοσταλγών του Χίτλερ.
Καταδικάζουμε την επίθεση  και την τρομοκρατία που προσπαθούν να ασκήσουν οι νεοναζί και καλούμε  τον δημοκρατικό και προοδευτικό λαό της Πάτρας να τους απομονώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: