ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η… Δεξιά του επισκόπου Αιγιαλείας - Καλαβρύτων μετώκοισεν εις Πάος

Φωτογραφία Αρχείου. Τότε που ο Αμβρόσιος τάχθηκε υπέρ του Ντερντιλή!


Νέα προκλητική πολιτική παρέμβαση Αμβροσίου  στην εκκλησία του χωριού - Σκωπτικό σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ

Αμετανόητος ο μητροπολίτης Αμβρόσιος επιμένει σε ρόλο κομματάρχη προκαλώντας παράλληλα ζημιά στην Εκκλησία. Την Κυριακή από τον άμβωνα στο μεσοδιάστημα της ομιλίας του αφού καυτηρίασε φαινόμενα που απομακρύνουν τον πιστό από τις εκκλησίες, θεώρησε ότι κατάλληλος για να αναστρέψει αυτά είναι ο βουλευτής Ν. Νικολόπουλος, υποψήφιος της ΝΔ στην Αχαΐα και γι αυτό συνέστησε στους πιστούς  να του δώσουν ψήφο στήριξης! Το γεγονός προκάλεσε αίσθηση και έλαβε διαστάσεις με την δημοσιοποίησή του.
Την ίδια ημέρα, στο φύλλο της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ο ιεράρχης των Πατρών Χρυσόστομος, με άρθρο του τάσσονταν υπέρ των αδυνάτων και κατήγγειλε δημοσίως την οικονομική  υποβάθμιση που υφίσταται η Πάτρα και η χώρα ολόκληρη, την κυβερνητική πολιτική της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, που οδηγεί στο κλείσιμο καταστημάτων με πρωτοφανείς ρυθμούς, την αλόγιστη λειτουργία μεγαλοκαταστημάτων που γίνονται αιτία για λουκέτα στους μικρομεσαίους, την αδιαφορία για επίλυση του μεταναστευτικού, την απαξίωση εντέλει κάθε πνευματικής παρουσίας και της ιστορικής αναφοράς της χώρας μας με τον κατευθυνόμενο κοινωνικό εκπεσμό και την υποταγή της σε ξένα οικονομικά συμφέροντα.
«Δύο ιεράρχες δύο διαφορετικοί κόσμοι. Τούτη τη φορά η… δεξιά του Κυρίου Αμβροσίου μετώκοισεν εις Πάος!» σχολίαζαν πολίτες της Αριστεράς στην Πάτρα που έγιναν γνώστες του… κατορθώματος Αμβρόσιου.

Με αφορμή λοιπόν, τη νέα πολιτική παρέμβαση του ιεράρχη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, την Κυριακή χθες στο χωριό Στούπι (Πάος) Καλαβρύτων, όπου, όπως προανέφερα, ανοικτά και χωρίς ντροπή ο μητροπολίτης Αμβρόσιος μετασχηματίσθηκε, εντός της εκκλησίας του χωριού, σε χείριστο πολιτικάντη, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  Αχαΐας έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω σκωπτικό σχόλιο:

«Η «Δεξιά του Κυρίου» ζει και βασιλεύει και προς επίρρωσιν των παραπάνω, ήρθε ο επίσκοπος Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, την Κυριακή, στον Ιερό Ναό του χωριού Πάος να καλέσει το χριστεπώνυμο πλήρωμα ώστε να δώσει στήριξη σε συγκεκριμένο υποψήφιο της Ν.Δ. στην Αχαΐα. Μήπως αντιλήφθηκαν ότι επί γης δεν σώζονται και στρέφονται στην επουράνια επικουρία με τη διαμεσολάβηση του επισκόπου Αμβρόσιου;».    

Δεν υπάρχουν σχόλια: