ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Έχουν στήσει «δόκανα» ομηρείας χιλιάδων ανέργων μέσω ΜΚΟ!

Λάθος. Απλώς άλλαξε αντικείμενο ο πολιτικάντης Υπουργός!



Καταγγελία της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ
 
Εμπόριο ελπίδας με θύματα δεκάδες χιλιάδες ανέργους σε όλη τη χώρα στήνουν προεκλογικά ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. και μέσω των λεγόμενων (και ελεγχόμενων) «Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων» υλοποιούν πρόγραμμα «κοινωφελούς εργασίας» διακινώντας λίστες με υποψήφιους προς εργασία.
Σύμφωνα με συγκεκριμένες καταγγελίες, ο μεγάλος όγκος των διαγωνισμών που έχουν προκηρυχθεί για τις θέσεις κοινωφελούς εργασίας (πέντε μήνες εργασία χωρίς ασφάλιση και με αμοιβή στο 80% του βασικού ημερομισθίου) λήγουν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, όχι τυχαία προφανώς, αλλά με στόχο να κρατήσουν σε πολιτική ομηρεία χιλιάδες άνεργους που ζουν σε συνθήκες απόγνωσης. Για παράδειγμα στον γειτονικό Νομό Αιτωλοακαρνανίας, της Περιφέρειας Δυτ. Ελλαδος,  οι υποψήφιοι προς εργασία θα μάθουν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης ακριβώς μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, δηλαδή σήμερα Παρασκευή, ενώ λίστες με εκλεκτούς για πρόσληψη κυκλοφορούν από γνωστά πολιτικά και βουλευτικά γραφεία, παρά το γεγονός ότι (μετά την κατακραυγή και τις καταγγελίες κατά του Γ. Κουτρουμάνη πέρυσι το καλοκαίρι) η διαδικασία προβλέπει μοριοδότηση από το ΑΣΕΠ.
Σε ανακοίνωσή της η Αυτόνομη Παρέμβαση τονίζει ότι «οι κονφερασιέ των μνημονίων για τις ανάγκες της δικής τους επιβίωσης ξαναστήνουν ένα νέο εμπόριο ελπίδας για μια θέση εργασίας πεντάμηνης απασχόλησης, στο πλαίσιο προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας με τη συμμετοχή και του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ. Πολιτικά Γραφεία, υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων εξουσίας κυρίως σε επαρχιακές πόλεις έχουν στήσει 'δόκανα' ομηρείας χιλιάδων ανέργων πουλώντας ελπίδα για μια θέση στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Ο πολιτικός παχυδερμισμός των υπαλλήλων της Τρόικας και των Μνημονίων λειτουργεί ως σταγόνα που ξεχειλίζει τον θυμό και την οργή των εργαζομένων και των ανέργων».

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας, επικαλούμενη απόλυτα έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες, σημειώνει ότι:

«Την προσεχή Δευτέρα θα ανακοινωθούν στο Μεσολόγγι τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για τις προσλήψεις στην πεντάμηνη εργασία στους Δήμους Μεσολογγίου, Ξηρομέρου και Ακτίου - Βόνιτσας, δηλαδή μια βδομάδα πριν από τις εκλογές. Ωστόσο οι αδιόρθωτοι πολιτικάντηδες του δικομματισμού έχουν το θράσος και σήμερα ακόμα να στέλνουν λίστες με τους εκλεκτούς τους για πρόσληψη τη στιγμή κατά την οποία υπάρχει διαδικασία μοριοδότησης ΑΣΕΠ!
Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας καλεί σε εγρήγορση όσους έχουν υποβάλλει σχετική αίτηση στο πρόγραμμα ώστε να μην περάσουν τα δόλια σχέδια των πολιτικάντηδων του δικομματισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: