ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Σε ποιο Εκλογικό Κατάστημα θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες Πατρινοί

Φωτογραφία Αρχείου.

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πολιτών-Δημοτών του Δήμου Πατρέων


        Από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πολιτών-Δημοτών του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, ότι στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, θα ψηφίσουν στο Δήμο Πατρέων οι Ετεροδημότες Εκλογείς, οι οποίοι φαίνονται εγγεγραμμένοι σε βασικούς εκλογικούς καταλόγους άλλων Εκλογικών Περιφερειών όπως αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα
Οι Εκλογείς που φέρονται γραμμένοι στους βασικούς εκλογικούς καταλόγους, των εκλογικών περιφερειών ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ στο Δήμο Πατρέων ως Ετεροδημότες, διότι δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των 40 εκλογέων που προβλέπεται από τον Νόμο (άρθρο 96 παρ.1 του ΠΔ 26/2012) από την ίδια Εκλογική περιφέρεια, αλλά στους ΟΤΑ που φέρονται γραμμένοι στα δημοτολόγια. (Βασικούς Εκλογικούς Καταλόγους).
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και στα  τηλέφωνα 2610-966227, 2610-966226, 2610-966331 και 2610-271168.
Επίσης και στην Ιστοσελίδα  του Υπουργείου Εσωτερικών: www.ypes.gr.
           Διαβάστε τον πίνακα που ακολουθεί.

Α/Α
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
1

1ο Εκλογικό Τμήμα
Ετεροδημοτών (αμιγές)

Κατάστημα ψηφοφορίας
Το 4ο  ΤΕΕ Πατρών
Αυστραλίας & Κανελλοπούλου



Στο Τμήμα αυτό θα ψηφίσουν οι άνδρες και οι γυναίκες ετεροδημότες εκλογείς του Νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το αλφαβητικό ψηφίο Α μέχρι και το Σ.



2

2ο   Εκλογικό Τμήμα
Ετεροδημοτών (αμιγές)

Κατάστημα ψηφοφορίας
Το 4ο  ΤΕΕ Πατρών
Αυστραλίας & Κανελλοπούλου



Στο Τμήμα αυτό θα ψηφίσουν οι άνδρες και οι γυναίκες ετεροδημότες εκλογείς της εκλογικής περιφέρειας Α΄ ΑΘΗΝΩΝ, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το αλφαβητικό ψηφίο Α μέχρι και το Ω.


3

3ο  Εκλογικό Τμήμα
Ετεροδημοτών (αμιγές)


Κατάστημα ψηφοφορίας
Το 4ο  ΤΕΕ Πατρών
Αυστραλίας & Κανελλοπούλου

Στο Τμήμα αυτό θα ψηφίσουν οι άνδρες και οι γυναίκες ετεροδημότες εκλογείς της εκλογικής περιφέρειας Β΄ ΑΘΗΝΩΝ, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το αλφαβητικό ψηφίο Α μέχρι και το Ω.

4

4ο   Εκλογικό Τμήμα
Ετεροδημοτών (μικτό)


Κατάστημα ψηφοφορίας
Το 4ο  ΤΕΕ Πατρών
Αυστραλίας & Κανελλοπούλου


Στο Τμήμα αυτό θα ψηφίσουν οι άνδρες και οι γυναίκες ετεροδημότες εκλογείς των Νομών ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΑΡΤΗΣ, ΗΛΕΙΑΣ και ΜΕΣΣΗΝΙΑΣτων οποίων το επώνυμο αρχίζει από το αλφαβητικό ψηφίο Α μέχρι και το Ω.
5

5ο   Εκλογικό Τμήμα
Ετεροδημοτών (μικτό)


Κατάστημα ψηφοφορίας
Το 4ο  ΤΕΕ Πατρών
Αυστραλίας & Κανελλοπούλου


Στο Τμήμα αυτό θα ψηφίσουν οι άνδρες και οι γυναίκες ετεροδημότες εκλογείς του Νομού  ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το αλφαβητικό ψηφίο Τ μέχρι και το Ω  και  των νομών ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, και ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το αλφαβητικό ψηφίο Α μέχρι και το Ω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: