ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μαρία Κανελλοπούλου: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα, είναι συμμορία

Μαρία Κανελλοπούλου.

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, στο PATRA TV για το νεοναζιστικό σύνθημα στα Καλάβρυτα

«Στην Δημοκρατία όλα τα κόμματα και όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα την γνώμη τους. Το σύνθημα όμως που γράφτηκε λίγο έξω από τα Καλάβρυτα, “εμπρός για νέο ολοκαύτωμαʼʼ με την υπογραφή ”Χρυσή Αυγήʼʼ υποκινεί τη μισαλλοδοξία και δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα, είναι συμμορία» επεσήμανε το Σάββατο το βράδυ η Μαρία Κανελλοπούλου, υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του PATRA TV.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου κ. Πομώνη, «γιατί με τον ΣΥΡΙΖΑ» η Μαρία Κανελλοπούλου απάντησε: Γιατί ήταν πάντα εκεί που έπρεπε,  γιατί έδωσε φωνή σε όσους δεν είχαν, όπως οι άνεργοι, οι άστεγοι, οι απολυμένοι, οι μετανάστες, οι συμβασιούχοι, οι συνταξιούχοι, γιατί έδωσε και δίνει το αγωνιστικό παρών παντού και πάντα. Πίσω από κάθε κίνηση αντίστασης αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, είναι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ που ονειρεύονται, ελπίζουν και αγωνίζονται για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης.
Η Μαρία Κανελλοπούλου, με καταγωγή από τα Καλάβρυτα «δικαιολόγησε» την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας, λέγοντας, «γεννήθηκα και μεγάλωσα στα μαρτυρικά Καλάβρυτα και εκεί θα επιστρέφω πάντα με μνήμη ανήμερη κι ένα βροντερό “ʼΌχιʼʼ στο φασισμό σφηνωμένο στο μυαλό και στην καρδιά» ενώ για τον συνδυασμό πολιτικής  με το επάγγελμα της ηθοποιού είπε χαρακτηριστικά: «η αληθινή ζωή περιέχει και τα δύο, την τέχνη και την πολιτική. Θέλω να είμαι καλλιτέχνης-πολίτης του κόσμου με τα μάτια και τʼ αυτιά στραμμένα στην κοινωνία της οποίας είμαι αναπόσπαστο κομμάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: