ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. δεν τολμούν να παγώσουν τις «συμβάσεις Άκη»


Βρήκαν θέμα, το σκάνδαλο με τις μίζες για εξοπλισμούς, για να διαφωνήσουν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ., αλλά δεν τολμούν να θέσουν πολιτικά το ζήτημα της διακοπής της σύμβασης με την γερμανική εταιρεία που "λάδωνε" Έλληνες πολιτικούς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προτάσσει το θέμα του παγώματος της επίμαχης σύμβασης, τονίζοντας ότι «η υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου ενός σάπιου πολιτικού συστήματος, το οποίο οικοδομήθηκε επί χρόνια από τον δικομματισμό στη χώρα μας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί επικοινωνιακό παιχνίδι στα χέρια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. για να ξεπλύνουν τις μνημονιακές αμαρτίες τους».
Και συνεχίζει: «Η σύμβαση αυτή μπορεί να υπογράφτηκε από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά εκτελείται ακόμα και σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι συνυπεύθυνοι και το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. τόσο για την υλοποίησή της όσο και γιατί σιωπούν απέναντι στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να παγώσει η σύμβαση και να επανεξεταστεί από μηδενική βάση», υπογραμμίζει η ανακοίνωση του ΣΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: