ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Και ο ΒΗΜΑτοδότης αντίθετος με την συμμετοχή Παπανδρέου!

Ανασφαλής και αθεράπευτα ερωτευμένος με τον βουλευτικό θώκο ο Γ. Παπανδρέου!

Αλλά ο τ. Πρωθυπουργός αισθάνεται ανασφαλής, ότι πιθανόν να παραπεμφθεί σε ειδικό δικαστήριο


Στο πλαίσιο της φημολογούμενης από ημέρες επικείμενης υποψηφιότητας του προέδρου του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρα ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, αξιοπρόσεκτο είναι δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», όπου ο «ΒΗΜΑτοδότης» Στ. Ψυχάρης θεωρεί ζημιογόνο την καταφυγή του Γ. Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας, η οποία όπως αποδείχτηκε αύξησε τα αντανακλαστικά αντίδρασης όχι μόνον των στελεχών του ΠΑΣΟΚ (με πρώτον τον πρώην γραμματέα Αχαΐας ΠΑΣΟΚ Γ. Κυριακόπουλο) αλλά και την πεισματική διάθεση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. Τιθέμενος επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα ο Γ. Παπανδρέου, εκ του εκλογικού νόμου καταλαμβάνει την μία έδρα, λιγοστεύοντας τις πιθανότητες για εκλογή άλλου υποψηφίου του κόμματος.
 Ωστόσο αισθανόμενος ανασφαλής, λόγω των απροσδιόριστων πολιτικών εξελίξεων, που μπορεί και να προκαλέσουν παραπομπή του σε ειδικό δικαστήριο, ο Γ. Παπανδρέου, βρίσκεται στην ανάγκη να καλυφθεί με βουλευτικό αξίωμα, τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια, ώστε να παραγραφεί όποιο αδίκημα του καταλογισθεί, βάσει του κάλπικου νόμου περί ευθύνης υπουργών. Και τούτο συμβαίνει παρόλο που προ ημερών ευρωπαϊκοί συντηρητικοί κύκλοι του διαμήνυσαν ότι για την επιτυχία του ΠΑΣΟΚ και την ασφάλεια του ιδίου, προτιμότερο είναι να φύγει για κάμποσο καιρό στο εξωτερικό, ώστε να ξεχαστεί κάθε συζήτηση περί του ονόματός του.
Ο Στ. Ψυχάρης γράφει σχετικά για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κάθοδος Παπανδρέου:
«ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ονόματός του (σ.σ.: στη λίστα του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Κυριακόπουλος) και κυρίως με την ανακοίνωση ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα έγινε ένας μικρός πολιτικός χαμός. Πρώτον, ο κ. Κυριακόπουλος ζήτησε να βγει το όνομά του από τη λίστα και δεύτερον, υπενθύμισε ότι δεν επιθυμεί να υπηρετήσει την πολιτική μνημονίου που ακολουθεί το ΠαΣοΚ. Δήλωσε ακόμη ότι «δεν πιστεύω ότι οι πρώην πρωθυπουργοί, όταν θέτουν υποψηφιότητα, προσφέρουν τίποτα» και έτσι έμεινε εκτός ψηφοδελτίων. Παρά ταύτα όμως δηλώνει ότι θα ψηφίσει ΠαΣοΚ.
Δεν φαίνεται όμως να συμβαίνει το ίδιο με αρκετούς συντοπίτες του που ως τώρα παρουσιάζονταν σίγουροι ότι θα ψηφίσουν ΠαΣοΚ. Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Παπανδρέου στην Αχαΐα, στα πολιτικά γραφεία των υποψηφίων έφθασαν μηνύματα για αποχή. Πολλοί υποψήφιοι άρχισαν ήδη να ανησυχούν, αφού τη μία έδρα που θα εξασφαλισθεί στην Αχαΐα θα την καταλάβει ο πρώην πρωθυπουργός. Οι Αχαιοί μάλλον δεν καλοείδαν την υποψηφιότητα Παπανδρέου, παρ' όλο που ο πρώην Πρόεδρος του ΠαΣοΚ τη θεωρεί ιδιαίτερη πατρίδα του και από εκεί ξεκίνησε την εκστρατεία με το σύνθημα «Γιώργο, άλλαξέ τα όλα» όταν εξελέγη με 1 εκατ. ψήφους Πρόεδρος του ΠαΣοΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: