ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Και όμως έβαλλαν υποψηφιότητα, ενώ για άλλα προϊδέαζαν


Με τον ερωτηματικό τίτλο «περίμενα πολλά;» ο Δ.Χ. στην χθεσινή ΑΥΓΗ σχολιάζει:
«Είχα την περιέργεια να δω αν θα είναι και πάλι υποψήφιος ο Απόστολος Κακλαμάνης. Απαντήθηκε. Θα είναι. Δικό του πρόβλημα.
Περίμενα μετά τη βουβή αμφισβήτηση των Μνημονίων ο καθηγητής ιατρικής κ. Κρεμαστινός να αποχωρούσε από τα έδρανα της Βουλής για να αφοσιωθεί στο διδακτικό του έργο έχοντας σώσει κάτι απέναντι στους φοιτητές του. Απαντήθηκε.
Περίμενα να μη βάλει υποψηφιότητα ο Κώστας Καραμανλής, διότι δεν έχει κανένα νόημα, ούτε είναι προς τιμήν του να κάθεται βουβός στα πίσω έδρανα ή στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου, χωρίς να παίρνει τον λόγο ούτε σε κρίσιμης σημασίας εθνικά θέματα.
Περίμενα να μην βάλει υποψηφιότητα ο Γ. Παπανδρέου, ως ελάχιστη ένδειξη συγνώμης προς τον ελληνικό λαό.
Περίμενα πως η κ. Ξενογιαννακοπούλου θα είχε το θάρρος να περιμένει, σώζοντας όση πολιτική αξιοπρέπεια είχε διασώσει.
Περίμενα ο Πύρρος Δήμας, που πρόσφατα μιλούσε για τα δεινά που έφεραν τα Μνημόνια στον ελληνικό λαό και στη δική του οικογένεια, όπως είχε πει, να βρει δύναμη να σηκώσει το βάρος ενός τίμιου “όχι” στην καταστροφική πολιτική του ΠΑΣΟΚ του νεοφιλελευθερισμού.
Περίμενα πολλά, όπως φαίνεται».

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει για τα παραπάνω ερωτηματικά; Σύμφωνώ και επαυξάνω. Για την αντιγραφή ΓΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: