ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Εκλογικό Κέντρο προσφορά στον ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας από φίλο του ΚΚΕ!

Γούναρη 48, το Εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα είναι  έτοιμο, όπως και του Αιγίου στη φωτογραφία.

Είναι η τέταρτη ημέρα που λειτουργεί το Εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Γούναρη αρ. 48, δίπλα από το πρώην ζαχαροπλαστείο Βοσινάκη, στην διασταύρωση με την οδό Υψηλάντου.
Ναι, στην οδό Γούναρη, τον πιο ακριβό δρόμο της Πάτρας με τα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης. Και με δεδομένο ότι είναι το μοναδικό ψηφοδέλτιο που διαθέτει Εκλογικό Κέντρο είναι απορίας άξιο, πως το κατόρθωσε.
Όχι δεν αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να το ρίξει στην εκλογική κραιπάλη. Συνέβη κάτι ακόμη πιο απλό, αλλά ειδοποιό για την εκλογική νίκη του. Ο ιδιοκτήτης του οικήματος που στέγαζε κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων το έχει προς ενοικίαση και αποφάσισε να το διαθέσει αδαπάνως στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να λάβει έστω ένα ευρώ ημερησίως!
Ελάτε πάρτε το, το θέλετε; Σας το δίνω δωρεάν. Αυτή ήταν πρόταση του φίλου που εξέπληξε τους πάντες στον ΣΥΡΙΖΑ. Πως και έγινε; Είναι ακόμη πιο απλό. Εκτίμησε την πολιτική ενότητας της Αριστεράς, που διακηρύττει ο Αλ. Τσίπρας καθημερινά και προχώρησε ο σύντροφος στην προσφορά του οικήματος. Κι αυτό παρόλο που όπως ακούγεται είναι και φίλος του ΚΚΕ! Ποιος λέει ότι δεν υπάρχει ελπίδα να βρει κοινή γλώσσα η αριστερά;

Ο Ανδρέας Ριζούλης επί τω έργω, στο Εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας.
Πάτρα: Μετά τις εκλογές και πάλι προς αναζήτηση ενοικιαστή.
Μία ακόμη άποψη του Εκλογικού Κέντρου Πάτρας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: