ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Με υπογραφή "Φώτης Κουβέλης"...

Ο Αρχηγός...

Και το όνομα αυτού: "Δημοκρατική Αριστερά - πρόεδρος Φώτης Κουβέλης". Το ψηφοδέλτιο της σύγχρονης, ευρωπαϊκής, υπεύθυνης Αριστεράς, όπως προσδιορίζεται η ΔΗΜ.ΑΡ., προχωρά σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα δεδομένα της... όποιας Αριστεράς, υιοθετώντας στον τίτλο του το όνομα του αρχηγού. "Για την αποφυγή παρεξηγήσεων" ήταν η αιτιολόγηση της Αγίου Κωνσταντίνου, ωστόσο ο προσωποκεντρισμός της ΔΗΜ.ΑΡ. δεν διαπιστώνεται για πρώτη φορά. Καταγγελίες για κόμμα με προεδρική λειτουργία έκαναν στο σύνολό τους όλα τα στελέχη που αποχώρησαν το τελευταίο διάστημα, έπειτα από τις συνεργασίες με τους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (ομάδα Αμοιρίδη κ.λπ.), αλλά και με τους πρώην λοχαγούς του Σημίτη. Τελευταία ηχηρή παραίτηση ήταν της Άννας Φιλίνη, η οποία κατηγόρησε τη Δημοκρατική Αριστερά ότι "εγκατέλειψε τις αριστερές καταβολές της και μετατράπηκε σε σοσιαλδημοκρατικό μόρφωμα, που στεγάζει αποτυχημένους πολιτικούς της περιόδου του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ". Στη ΔΗΜ.ΑΡ. αποδίδουν την αποχώρησή της στη μη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια.
Την Παρασκευή δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του κόμματος πανελλαδικά. Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΔΗΜ.ΑΡ. έχει ως εξής: Λυκούδης Σπύρος, γραμματέας της Κ.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ., Παπαϊωάννου Κωστής, εκπαιδευτικός, πρώην πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Δεμερτζής Νίκος, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών - πρόεδρος Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, Κοταμανίδου Εύα, ηθοποιός, Παναγιωτόπουλος Δημήτρης, αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών - αντιπρόεδρος Παν/μίου Στερεάς Ελλάδας, Διαμαντάκου Πόπη, δημοσιογράφος, Μπέζος Γιάννης, ηθοποιός, Γκόρου Αθηνά, δημοσιογράφος, Πολυκανδριώτη Ράνια, φιλόλογος - ερευνήτρια στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Παπαθανασίου Σάκης, οικονομολόγος, επιχειρηματίας, Παπαθεοδώρου Γιάννης, επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Λιβαδάς Σταύρος, μηχανολόγος - ηλεκτρολόγος.
Ο Φώτης Κουβέλης κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθηνών και την Αιτωλοακαρνανία.
(Άρθρο από την ΑΥΓΗ της Κυριακής 22-4-12)

Δεν υπάρχουν σχόλια: