ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Αχαΐα: Ο καταστροφικός μετεωρίτης πλησιάζει – Ο Ευ. Βενιζέλος σπεύδει!

Αφού έλαβε το δακτυλίδι από τον Γ. Παπανδρέου ο Ευ. Βενιζέλος τρέχει για την Αχαΐα.

Έρχεται στην Αχαΐα στις 27 Απριλίου ενώ Τριταιΐτες του ΠΑΣΟΚ απειλούν σε περίπτωση επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου

 
Προκειμένου να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό των μελών του ΠΑΣΟΚ, που βλέπουν την καταστροφή να πλησιάζει ως άλλος μετεωρίτης στην Γη, αναμένεται στις 27 Απριλίου θα έρθει στην Πάτρα ο Ευ. Βενιζέλος.
Το ΠΑΣΟΚ -μετά από το ξεγύμνωμά του και στην Πάτρα- έχει επιλέξει για την συγκεκριμένη περίοδο το μοντέλο των συγκεντρώσεων σε κλειστά γήπεδα και μάλλον σε ένα από τα τρία της πόλης (ΕΑΠ, Τόφαλος ή Απόλλωνα) όπως πιθανολογείται θα μιλήσει ο νέος… φερέλπις Πρόεδρος του κάποτε Κινήματος. Στο πρόγραμμα της επίσκεψής του θα περιλαμβάνονται συναντήσεις και με παραγωγικούς φορείς της περιοχής προκειμένου όπως ο ίδιος λέει, «να ακούει τον κόσμο και τις αλήθειες του», αλλά να πει και τις δικές του αλήθειες, εκτός από αυτήν που, λόγω επιβολής του Μνημονίου, βιώνει με εφιαλτικούς όρους ο πατρινός πολίτης, όπως και οι μισθοσυντήρητοι σε όλη την χώρα.
Εκείνο που αποκλείουν κατηγορηματικά στο ΠΑΣΟΚ είναι περιοδεία του Ευ. Βενιζέλου να περιλαμβάνει και χωριά της Αχαΐας. Στην δε Τριταία οι πληροφορίες που έρχονται από πρώην μέλη του ΠΑΣΟΚ είναι ανησυχητικές καθώς φθάνουν έως την προσωπική απειλή αυτού που θα τολμήσει την επίσκεψη. Εάν δε τυγχάνει να είναι ο Γ. Παπανδρέου, που θεωρεί γενέτειρά του το Καλέντζι Τριταίας Αχαΐας, τότε είναι πολύ πιθανό να «αποπληρώσει» με μεγάλο τίμημα τους λαγούς που τον τάιζαν Τριταιΐτες, στα πρώτα χρόνια της ανάρρησής του στον βουλευτικό θώκο του κόμματος!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: