ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το κούρεμα του χρέους…

Από την επίσκεψη Π. Καμμένου στο Δήμαρχο Πατρέων Γ. Δημαρά.

...Δεν δείχνει την παραμικρή ευαισθησία για τους δανειολήπτες

 Τον Πρόεδρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»  Πάνο Καμμένο υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι  στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος της Πάτρας  Γιάννης Δημαράς, ο οποίος και του είχε απευθύνει πρόσκληση, εκ μέρους όλων των φορέων που στηρίζουν τα αιτήματα των δανειοληπτών της Αχαϊκής Τράπεζας,  για σύσκεψη προκειμένου  να τοποθετηθεί επί του προβλήματος.
Ανάλογη πρόσκληση έχει απευθύνει ο κ. Δημαράς σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων που λαμβάνουν μέρος στις εκλογές της 6ης Μαΐου. 
Ο κ. Δημαράς είπε στον κ. Καμμένο ότι «την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το κούρεμα του χρέους της και επιχειρηματολογεί υπέρ των δικαίων της χώρας μας για διευθέτησή του με όσο το δυνατόν περισσότερο ευνοϊκούς όρους, η ίδια κυβέρνηση, τα ίδια πολιτικά πρόσωπα,  δεν δείχνουν την παραμικρή ευαισθησία για κάποιους άλλους δανειολήπτες…
Για δανειολήπτες οι οποίοι δεν χρωστάνε υπέρογκα ποσά που χάθηκαν σε μίζες και άλλες απάτες, αλλά με απλούς επαγγελματίες που  έχουν πάρει δάνεια  για να σώσουν την επιχείρηση τους, για την κάνουν βιώσιμη, για να επιβιώσουν αυτοί και τα παιδιά τους». 
Ο κ. Δημαράς συμπλήρωσε ότι «όλοι οι επικεφαλής των κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, οφείλουν να κατανοήσουν το πλήγμα που συνεπάγεται για την οικονομία της Πάτρας και για τους 3.500 επιχειρηματίες δανειολήπτες, το κλείσιμο των δανείων από τον εκκαθαριστή και η απειλή κατάσχεσης των περιουσιακών τους στοιχείων.
Απέναντι σε αυτή την κατάσταση οι φορείς αλλά και οι πολίτες μιας πόλης που πλήττεται από την ανεργία και που βλέπει τους πολίτες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας να αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς, δεν μπορούν να μείνουν αμέτοχοι.
Ζητάμε να υπάρχει η δυνατότητα στον εκκαθαριστή να κάνει ρυθμίσεις στους δανειολήπτες και να μην γίνουν άμεσα απαιτητά τα δάνεια της Αχαϊκής.
Να υπάρξει από την επόμενη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση ώστε να μπορεί να γίνουν ρυθμίσεις των δανείων, όπως γίνεται με  όλες τις  εμπορικές τράπεζες.
Μέχρι να γίνει αυτό, με εντολή Προβόπουλου να σταματήσει άμεσα η διαδικασία κλεισίματος των δανείων».
Ο κ. Καμμένος δεσμεύτηκε ότι μέχρι την Δευτέρα θα έχει παρέμβει στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για το πάγωμα της διαδικασίας κλεισίματος των δανείων, μέχρι να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση και η επόμενη Βουλή να συζητήσει τη  νομοθετική ρύθμιση ώστε να γίνουν ρυθμίσεις των δανείων.
Ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή του Προέδρου  του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιώργου Ρώρου εκπροσώπων του Συλλόγου Δανειοληπτών, του Συλλόγου Μεριδιούχων, του ΣΕΒ, και άλλων φορέων που στηρίζουν το δίκαιο αίτημα των δανειοληπτών της Αχαϊκής Τράπεζας.

Στο αίτημα που έχει απευθύνει ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Δημαράς εκ μέρους των φορέων και των δανειοληπτών σε όλους τους  αρχηγούς των παρατάξεων, ανταποκρίθηκε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος όρισε συνάντηση για σήμερα το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Πάτρας, πριν την ομιλία του στο γήπεδο της ΕΑΠ. 
Επίσης ανταποκρίθηκαν το ΛΑΟΣ (συνάντηση με τον κ. Καρατζαφέρη στις 29/4 στις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Αστήρ», η Δημοκρατική Συμμαχία (συνάντηση  με τον κ. Σκυλακάκη  στις 2/ 5 στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο), ο ΣΥΡΙΖΑ (συνάντηση με τον κ. Τσίπρα στις 2/5 στις 5.30 το απόγευμα στο Δημαρχείο) η Κοινωνική Συμφωνία (συνάντηση στις 3/5 στις 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο) και ο Πρόεδρος της  Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης, έστειλε επιστολή στον κ. Δημαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: