ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη αξία από λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου

Επιτέλους, ένας πολιτικός ηγέτης που έχει το σθένος να πει ΟΧΙ στο κανάλι των εκδοτών, το MEGA, που τον καλεί μετά από ενάμισυ χρόνο αποκλεισμού! Του αξίζει έπαινος. Μπράβο του!


Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας αρνείται προβολή από τον MEGA

 Μετά από τον κατ’ εξακολούθηση αποκλεισμό του ΣΥΡΙΖΑ από τα δελτία του καναλιού των μεγαλοεκδοτών, του γνωστού MEGA tsanel, που με συνέπεια υπηρετεί τα συμφέροντα των μετόχων του μέσω της προώθησης της πολιτικής των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και όσων προθύμων σε αυτά, καλείται ο Πρόεδρος Αλ. Τσίπρας να λάβει τα ψίχουλα της τηλεοπτικής προώθησης που υποχρεούνται να δώσουν οι υπεύθυνοι των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της παροχής χρόνου στα κόμματα που κατέρχονται στις εκλογές.
Ο Αλέξης Τσίπρας αρνούμενος την κατ’ επίφαση ισότητα που προσφέρει το κανάλι αρνείται και παράλληλα διαχωρίζει την θέση των εργαζομένων σε αυτό, που υπόκεινται στις ορέξεις των μεγαλοστελεχών του τηλεοπτικού σταθμού.
Από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το θέμα:
 Σε σχόλιο σκωπτικό του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA προς τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, το συμμαχικό σχήμα αναφέρει τα παρακάτω:
«Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι μετά από 1,5 χρόνο αποκλεισμού του Αλέξη Τσίπρα από κάθε ενημερωτική και ειδησεογραφική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε πρόσκληση να παρευρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Είμαστε βέβαιοι ότι η πρόσκληση αντανακλά την προσήλωση των δημοσιογράφων του σταθμού στην πλουραλιστική ενημέρωση και όχι στην προεκλογική υποχρέωση για στοιχειώδη τήρηση των προσχημάτων.
Εντούτοις, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Στην ζωή, αλλά και στην πολιτική, η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία από  λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: