ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τον Μανώλη Κυπραίο

Αγανακτισμένη η κοινωνία από την αγριότητα των ΜΑΤ ζητά δικαίωση για το έγκλημα κατά του δημοσιογράφου Κυπραίου.


Κουφάθηκε από βόμβα κρότου των ΜΑΤ ενώ άσκουσε το δημοσιογραφικό του καθήκον

 
Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε κατά παντός υπευθύνου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας για τον σοβαρό τραυματισμό του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης τον Ιούνιο του 2011, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ακοή του.
Ο δημοσιογράφος, που κάλυπτε τις μεγάλες συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων το περασμένο καλοκαίρι, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, βρέθηκε στο επίκεντρο της αγριότητας των αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν επιδοθεί σε όργιο ρίψης χημικών και χειροβομβίδων προκειμένου να καταστείλουν το πλήθος των διαδηλωτών.
Η χειροβομβίδα έσκασε σε πολύ κοντινό σημείο από εκεί που βρισκόταν, ενώ στην προσπάθειά του να φτάσει με τα πόδια στο πλησιέστερο νοσοκομείο ξυλοκοπήθηκε άγρια από άνδρες της ομάδας «Δέλτα». Στο νοσοκομείο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να επανορθώσουν τη βλάβη που υπέστη η ακοή του.
Τις επόμενες ημέρες, ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση αναμένεται να καλέσει τους πρώτους μάρτυρες και στη συνέχεια να προσωποποιήσει την κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: