ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ο Απρίλης της κακοδαιμονίας για τους εξ απορρήτων του Αντρέα

Χωρίς τους... χαλκάδες στα χέρια!

 Και ο Άκης Τσοχατζόπουλος όπως ο Μένιος Κουτσόγιωργας το 1990
Ο Μένιος. Εκεί όπου εξέπνευσε.
Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε χθες ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος κρίθηκε προχθές προφυλακιστέος μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή. Πριν 22 χρόνια την πόρτα της φυλακής είχε διαβεί ένας ακόμη αστέρας του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ, ο Μένιος Κουτσόγιωργας, γνωστός με το παρατσούκλι «Πέστα Μένιο» και εξ απορρήτων του Αντρέα Παπανδρέου, όταν με το σκάνδαλο Κωσκωτά, που αποκάλυψαν οι εκδότες, προκειμένου να βγάλουν από την μέση τον φερέλπι νέο εκδότη, που εμφανίστηκε να απειλεί τα συντεχνιακά τους συμφέροντα, έφεραν στη δημοσιότητα τις ένοχες σχέσεις μεγαλοστελεχών του κόμματος, που λυμαίνονταν την «Τράπεζα Κρήτης».
Ο πρώην υπουργός, ο οποίος κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στην υπόθεση της προμήθειας των αντιαεροπορικών συστημάτων TORΜ1 και το σκάνδαλο των υποβρυχίων, που έχουν παραγραφεί, καθώς παρήλθε πενταετία, απολογήθηκε μέσω σχετικού 15σέλιδου υπομνήματος.
Ο Α. Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε επιφύλαξη ως προς την υπερασπιστική του γραμμή για τους TOR-M1. Επίσης αρνήθηκε  ότι είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης των επίμαχων offshore εταιρειών όπως θεωρούν οι Εισαγγελείς στο πόρισμα που συνέταξαν για την υπόθεση. Επιπλέον, ο κατηγορούμενος υπεραμύνθηκε των επιλογών που έκανε ως υπουργός Αμυνας. Για την προμήθεια των υποβρυχίων ο κ. Τσοχατζόπουλος φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν απόφαση του ΚΥΣΕΑ, την οποία κλήθηκε να υλοποιήσει.
 Την άποψη ότι δεν συνέτρεχαν λόγοι για την προφυλάκιση του πρώην υπουργού κ. Άκη Τσοχατζόπουλου στον Κορυδαλλό, εκφράζουν οι δικηγόροι του σε κοινή τους ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για υπερβολική απόφαση. Συγκεκριμένα οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Άκη, καθηγητής Λεωνίδας Κοτσαλής, Ιωάννης Νικολάου, Ιωάννης Παγορόπουλος και Γρηγόριος Τσόλιας υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχει υπόνοια φυγής ή τέλεσης άλλων αξιόποινων πράξεων, τονίζοντας ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος απέχει πλέον από τον πολιτικό βίο της χώρας από το 2007.

Από τον δεύτερο γάμο του, που προκάλεσε.
 Παράλληλα λόγω της προεκλογικής περιόδου εκφράζονται υπόνοιες ότι ο εγκλεισμός του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι τμήμα σχεδίου για εκτόνωση της λαϊκής αγανάκτησης, που είχε αρχίσει από τότε που ο Άκης έκανε τον χλιδέστατο γάμο του στην Γαλλία. Από το 2007 ετέθη εκτός ψηφοδελτίων και κόμματος και σήμερα οι συντρόφοι του τον ρίχνουν στον Καιάδα προκειμένου να διασώσουν το σάπιο καθεστώς που έχτισαν και επέβαλαν. Και ότι μόλις τελειώσουν οι εκλογές θα αφεθεί ελεύθερος έστω με περιοριστικούς όρους. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό άνευ χειροπέδων. 

Και μία υπενθύμιση από το μπλοκ «Λόγιος Ερμής»

Σε σχόλιο που δημοσιεύεται στο «logioshermes.blogspot.com» υπενθυμίζονται τα παρακάτω: «Κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος ο Άκης Τσοχατζόπουλος σπάζοντας έτσι την... αποκλειστικότητα που κρατούσε ο Μένιος Κουτσόγιωργας εδώ και 22 περίπου χρόνια.
Και οι δύο είχαν διατελέσει αντιπρόεδροι κυβερνήσεων του Αντρέα Παπανδρέου. Κάτι που σίγουρα αποτελεί κόλαφο για τους... κληρονόμους του ΠΑΣΟΚ αλλά και για όσους συνεχίζουν να πίνουν νερό στο όνομα του ιδρυτή του κόμματος αδιαφορώντας για τα ερείπια που συνεχίζει να αφήνει ακόμη.
Ο Μένιος Κουτσόγιωργας, 68 ετών τότε, προφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 1990 με απόφαση του τριμελούς συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου ως ύποπτος φυγής. Αντιμετώπιζε κατηγορίες που αφορούσαν παραβίαση του άρθρου 2 του Ν.Δ. 802/71 επειδή δεν έλαβε μέτρα ελέγχου της Τράπεζας Κρήτης, υπόθαλψη εγκληματία, παθητική δωροδοκία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος από ιδιοτέλεια! Τελικά ο Μένιος κατέρρευσε μέσα στη δικαστική αίθουσα όπου δικαζόταν στις 11 Απριλίου 1991 ενώ εξέταζε έναν μάρτυρα και πέθανε μία εβδομάδα αργότερα!».

Τότε μέρες γλύκας και για τους δύο. Τώρα αρμαγεδόνας για τον έναν!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: