ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Νοσταλγοί του Χίτλερ απειλούν και υβρίζουν το αντιναζιστικό σύμβολο

Όταν η Αστυνομία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ραντίζει  με χημικά το παγκόσμιο σύμβολο της χώρας μας, περιμένουμε να το σεβαστούν οι νοσταλγοί του εγκληματία Χίτλερ;


"Θα κάνουμε τον Τσίπρα και τον Γλέζο με τα κρεμμυδάκια"

 
Νέα πρόκληση και απειλή από τους νοσταλγούς του χιτλερισμού, την «Χρυσή Αυγή» προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ εξαπέλυσαν παράλληλα επίθεση και στον υποψήφιο με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τον αγωνιστή του αντιναζιστικού αγώνα, τον Μανώλη Γλέζο, που κατέβασε την σβάστικα από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.
Αφορμή υπήρξε η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα, την περασμένη Παρασκευή, σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Αντ1 για το εάν πρόκειται να «δεχτεί να συνομιλήσει με την “Χρυσή Αυγή,, στο ίδιο τραπέζι». Στο ερώτημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν έχω την πρόθεση να ανταλλάξω συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους».
Αμέσως μετά στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δημοσιεύθηκε η απάντηση τους και έκτοτε εμπλουτίζεται με καθημερινό υβρεολόγιο κατά της Δημοκρατίας. Όπως το παρακάτω:
«Του οφείλουμε συνεπώς την απάντηση, που η έλλειψη δημοσίου βήματος, μας στερεί τη δυνατότητα να του τη δώσουμε κατά πρόσωπο, όπως του αξίζει:
Καίτοι μη βρώσιμος, ως νερόβραστος, ο νεοκομμουνιστής Τσίπρας έχει δίκιο να μας φοβάται. Διότι πολύ σύντομα, του υποσχόμαστε ότι εντός Βουλής θα τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια.
Και αυτόν και τους ομοίους του και το ίνδαλμά του, τον κρονόληρο Μανώλη Γλέζο, εμετικό υμνητή του τυράννου των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, Εμβέρ Χότζα, που εβδομήντα χρόνια τώρα εμπαίζει τον ελληνικό λαό με την δήθεν αντιστασιακή παραμύθα του».
Οι αμετανόητοι νεοναζί, που ξεπήδησαν μέσα από το αβγό του φιδιού, που ζέστανε ο αμοραλισμός του ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθειά του να βάλει την ακροδεξιά εναντίον της ΝΔ και στην συνέχεια να την ενσωματώσει στην κυβέρνησή του, έφερε τα απρόσμενα αποτελέσματά της.
Οι νεοναζί εκμεταλλευόμενοι την αγανάκτηση του κόσμου για την οικονομική πολιτική, έρχονται ως σωτήρες του, όπως ο Χίτλερ λίγο πριν αλώσει το Γερμανικό Κοινοβούλιο.
«Αντιστασιακή παραμύθα» κατά τους ζηλωτές του χιτλερισμού τα κατέβασμα της βρωμερής σβάστικας που ρύπαινε την Ακρόπολη και ακόμη και σήμερα την φιγουράρει στα περιοδικά και στα φυλλάδιά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: