ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Αλ. Τσίπρας: «Σήμερα χρειαζόμαστε μια νέα, πραγματική δημοκρατία»

Στόχος είναι «να δημιουργήσουμε μαζί με τους νέους και τις νέες της πατρίδας μας μια δημοκρατική και πολιτισμική αναγέννηση» διακήρυξε ο Αλ. Τσίπρας.


Αποψινή εκδήλωση με την συμμετοχή ανθρώπων των Γραμμάτων και του Πνεύματος


«Σήμερα χρειαζόμαστε μια νέα, πραγματική δημοκρατία η οποία θα κατοχυρώνεται με τους αγώνες του λαού και με ένα νέο σύνταγμα», υπογράμμισε  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας σε αποψινή εκδήλωση με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων των γραμμάτων και των τεχνών.
Η συνάντηση της Αριστεράς με τον πολιτισμό δεν είναι μόδα, αλλά έχει ισχυρές καταβολές, υποστήριξε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμποντας σε μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Ρίτσος, ο Μάνος Κατράκης κ.ά που έφεραν την ηγεμονία των αριστερών ιδεών στην Ελλάδα μέσω της λογοτεχνίας και των τεχνών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επενδύει στην εξαθλίωση της κοινωνίας. Εμείς, πρόσθεσε, «επενδύουμε στην αξιοπρέπεια των ανθρώπων, στην ικανότητά τους να κάνουν επιλογές χωρίς εκβιασμούς και εξαρτήσεις και να μπορούν να οραματίζονται και να αγωνίζονται για ένα καλύτερο κόσμο».
Και όπως τόνισε, η  συμμαχία των διανοουμένων και των ανθρώπων του πολιτισμού με το ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο την ανίχνευση των δυνατοτήτων για την πολιτισμική αναγέννηση της χώρας, είναι στόχος για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ακόμη πιο αποφασιστικά να στηρίξει πρωτοβουλίες νέων ανθρώπων και να διεκδικήσει δημόσιες πολιτικές που να εξαλείψουν εμπόδια στη νέα γενιά, στους νέους επιστήμονες, τους νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς, τους νέους επαγγελματίες και νέους επιχειρηματίες που ανιχνεύουν νέους δρόμους μέσα στις σκληρές συνθήκες που δημιουργεί η κρίση.
Σημείωσε τέλος ότι στόχος είναι «να δημιουργήσουμε μαζί με τους νέους και τις νέες της πατρίδας μας μια δημοκρατική και πολιτισμική αναγέννηση» και στην κατεύθυνση αυτή ζήτησε την αρωγή των πνευματικών ανθρώπων για την ευόδωση αυτής της πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: