ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Οι… Βενιζελιές του πρώην συντρόφου και οι μαύρες κουκούλες!

Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Αρετή Τσοχατζοπούλου: Λίρες του παππού μου είναι οι 29.000 ευρώ χρυσός

 Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι εκείνο που θα στηρίξει την κατηγορία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αλλά εάν αληθεύουν όσα υποστηρίζει η κόρη του Άκη στην γραπτή δήλωσή της, τότε πολύ καλά έκαναν τα κόμματα της Αριστεράς που μίλησαν για προεκλογική σκοπιμότητα σχετική με την θεαματική σύλληψη του μέγα σοσιαλιστή Άκη, δεδομένου ότι έχουν παραγραφεί τα αδικήματα για τις μίζες, καθώς έχει παρέλθει πενταετία.
Στη σχετική επιστολή που αναφέρεται  στο σπίτι που κατοικεί, με δήλωσή της, η κόρη του συλληφθέντος Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή λέει: 
 «Με αφορμή χθεσινές αναφορές σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ και σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου για τη δήθεν αποκάλυψη "θησαυρού" ράβδων χρυσού και χρυσών λιρών στο σπίτι της μητέρας μου, στο οποίο φιλοξενούμαι» αναφέρει η Αρετή Τσοχατζοπούλου, «δηλώνω ότι τα κατασχεθέντα από τον αρμόδιο εισαγγελέα αντικείμενα ήταν:

Α) Δέκα (10) φύλλα χρυσού βάρους 99 γραμμαρίων το καθένα, συνολικής αξίας έως 29.000 ευρώ, ενώ
Β) οι χρυσές λίρες ήταν εννέα (9), έκδοσης του 1935 και αποτελούν κειμήλια που μου κληροδότησε ο παππούς μου».

Έφοδος λοιπόν με μαύρες κουκούλες του Χρυσοχοΐδη παραπέμπει σε πρακτικές της Αντιτρομοκρατικής και άντε ο φτωχός που παρακολουθεί τηλεόραση να καταλάβει τι μπορεί να είναι αυτά. Τίποτε άλλο από… Βενιζελιές. Αφού γλύφαν τα σάλια τους μέχρι χθες, αφού επί χρόνια κανείς δεν είχε αγγίξει τον Άκη , τι τους ήρθε τώρα; Ανήμερα της προκήρυξης των εκλογών προχώρησαν στο μεγάλο άλμα. Βάλαν τον σύντροφό τους να φιλοξενηθεί στο κρατητήριο Πασχαλιάτικα! Μήπως και πάρουν καμιά ψήφο από τους αγανακτισμένους πολίτες!

Κάνε υπομονή βρε Άκη, ένα Πάσχα μόνον στο κρατητήριο και μετά ελεύθερος. Άντε να πάρουμε και μείς καναν ψήφο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: