ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η απόλυτη παρακμή σε μεγαλείο. Ενοικιάζονται αστυφύλακες και μέσα

Με λίγα ευρώ παραπάνω την ώρα οι έχοντες θα εξασφαλίζουν προσωπική φύλαξη με δημόσια μέσα, που θα πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι. Αυτή την ΚΥΑ ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λίγο πριν κλείσει η Βουλή!

Προβλέπεται με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργείου Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη


Τελευταίες ημέρες της Πομπηΐας για την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ του τραπεζικού υπαλλήλου Παπαδήμ(ι)ου και όλοι όσοι μπορούν υπουργοί σπεύδουν να περάσουν από την ψηφοφορία της Βουλής κι από ένα μέτρο της αρεσκείας τους. Και που φυσικά θα αποτελέσει προσοδοφόρο παράγοντα για τους ψήφους που ελπίζουν. Την μία μέρα μαζί με τον Βορίδη περνούν το μέτρο για εφοπλιστές, την άλλη για τα ανύπαρκτα στρατόπεδα εγκλεισμού μεταναστών που πρότεινε ο Χρυσοχοΐδης, χθες πάλι –τελευταία ημέρα λειτουργίας της Βουλής- εξαίρεσαν το ΝΑΤ από την επιστροφή των χρημάτων που λυμαίνονται οι κυβερνήσεις τόσα χρόνια αφού δεν δέχτηκε να μπει στον ΕΟΠΥ, πάλι χθες πέρασαν μάνι-μάνι από την Βουλή των συνταγματικών πραξικοπημάτων –διότι μόνον αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που της ταιριάζει- το μέτρο για την απελευθέρωση του ωραρίου καταστημάτων παραδίδοντας τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες στα δόντια των μεγαλοκαταστηματαρχών. Βρήκε μάλιστα και την δικαιολογία η κυρία Διαμαντοπούλου. Για να βρίσκουν ώρες να προβαίνουν στις αγορές τους οι καταναλωτές! Διότι όπως θα γνωρίζεται οι καταναλωτές από έλλειψη χρόνου πάσχουν και όχι από οικονομική ανέχεια!
Εκείνο όμως που δεν έχει ξανακουστεί είναι η ενοικίαση της Αστυνομίας σε ιδιώτες, όπως έγραψε το «Πρώτο Θέμα». Παρακολουθήστε το και προσέξτε το:
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη επιτρέπεται ουσιαστικά η ενοικίαση αστυνομικών αλλά και μέσων της σε ιδιώτες με τιμολόγιο που κυμαίνεται από 20 ευρώ την ώρα για μοτοσικλέτα έως 1.500 ευρώ για ελικόπτερο.
Το θέμα ήλθε στο προσκήνιο, όπως προανέφερα, έπειτα από δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», το οποίο πρακτικά επιβεβαίωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με σχετικό δελτίο με διευκρινίσεις, στις οποίες και παρέπεμψε χθες ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, που παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε το θέμα με λεπτομέρειες.
Πρόκειται για την κοινή υπουργική απόφαση 8004/21.2.12 - ΦΕΚ 888 Β/21.03.2012 που υπεγράφη από τον προηγούμενο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσή και προβλέπει πως κατόπιν σχετικού αιτήματος είναι δυνατόν η αστυνομία να παραχωρήσει ενστόλους και μέσα σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου αλλά και σε τρίτους, για έργα όπως συνοδεία εκρηκτικών ή/και επικινδύνων υλών, ιδιωτικών αγαθών μεγάλης αξίας, καλλιτεχνικών έργων και χρηματαποστολών, συνοδευτικές υπηρεσίες ασφάλειας σε πρόσωπα και υπηρεσίες εκπαίδευσης σε ιδιώτες, διάθεση πόρων και εγκαταστάσεων σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Υπηρεσίες που όπως διευκρινιζόταν από το υπουργείο μέχρι σήμερα καλυπτόταν δωρεάν από την ΕΛ.ΑΣ.

Κ. Ήσυχος: Η απόλυτη παρακμή

Σε δήλωσή του ο Κ. Ήσυχος από την Π.Γ. του ΣΥΝ τονίζει πως πρόκειται «για βαρύτατη και επικίνδυνη συνταγματική εκτροπή, που επιχειρείται για ακόμα μια φόρα στις μέρες των 'μνημονίων'».
Η ριζοσπαστική Αριστερά θα πολεμήσει χωρίς εκπτώσεις αυτή την αντισυνταγματική και αντικοινωνική πολιτική που σχεδιάζεται, συνέχισε και κατέληξε «στηρίζουμε τους ένστολους εργαζόμενους, κομμάτι της εργατικής τάξης, που μάχονται με συλλογικές κινηματικές και πολιτικές διαδικασίες, για να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή μισθό, σύνταξη και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας"».


Δεν υπάρχουν σχόλια: