ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αλέξης Τσίπρας: Υπέρ μετεκλογικής κυβερνητικής αριστερής συνεργασίας

"Εν Ελλάδι εμπορικοί αντιπρόσωποι των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων δανειστών της χώρας" είναι οι Ευ. Βενιζέλος και Αντ. Σαμαράς, είπε ο Αλ. Τσίπρας σε μεγάλη συγκέντρωση στην Έδεσσα.  

«Με την ψήφο σας στο ΣΥΡΙΖΑ στις 6 Μαΐου, θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους» είπε σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Έδεσσα
Να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον «ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο» κάλεσε τους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας, από την Έδεσσα, λέγοντας ότι «τώρα είναι η ώρα της ανατροπής, η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ», κατά την ομιλία του σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη.
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι στις εκλογές της 6ης Μαΐου το κατεστημένο «παίζει τα ρέστα του». Επιτέθηκε κατά του δικομματισμού σημειώνοντας ότι «κάθε μέρα που περνάει τα εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα της μνημονιακής κοινοπραξίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αποδεικνύονται εκβιασμοί μιας κάλπικης πεντάρας. Γιατί είναι ψεύτικοι· προσπαθούν να δέσουν χειροπόδαρα την Ελλάδα στο Μνημόνιο, τη στιγμή που η Ευρώπη αλλάζει. Αυτή τη στιγμή, που η Ευρώπη αντιλαμβάνεται ότι η λιτότητα είναι το πρόβλημα και όχι η λύση, η μνημονιακή κοινοπραξία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ προσπαθεί να μας πείσει πως η λιτότητα είναι η μόνη λύση».
«Κάθε μέρα που περνάει –είπε- αποδεικνύονται τα ιδιοτελή ψευτοδιλήμματα των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων δανειστών της χώρας, που καμία σχέση δεν έχουν με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Απλώς τα εκφωνούν οι εν Ελλάδι εμπορικοί αντιπρόσωποί τους - ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Σαμαράς και το κρατικοδίαιτο και διαπλεκόμενο επιχειρηματικό και επικοινωνιακό κατεστημένο που, με την ψήφο σας στο ΣΥΡΙΖΑ στις 6 Μαΐου, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του». Επίσης τόνισε ότι «ο μνημονιακός δικομματισμός δεν είναι η λύση -είναι το πρόβλημα- και ότι η μόνη λύση είναι η Αριστερά. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν μπορούν να μετατρέψουν την αποτυχία της πολιτικής τους σε εκβιασμό για τον ελληνικό λαό.  Δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν μ' αυτό το κόλπο. Θα κριθούν για τις μέχρι σήμερα επιλογές τους και τη χρεοκοπία τους. Θα κριθούν για το ότι, αφού πρώτα λεηλάτησαν τη χώρα, μετά την παρέδωσαν όμηρο στην Ε.Ε. και το ΔΝΤ. Και θα κριθούν και για το κοινό τους πρόγραμμα - το Μνημόνιο», επισήμανε.

Μίλησε για την ανάγκη της μετεκλογικής κυβερνητικής συνεργασίας της Αριστεράς και απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους τόνισε: «Εσείς, με την ψήφο σας, μπορείτε να επιβάλλετε - και θα επιβάλλετε - τη μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία των κομμάτων της Αριστεράς, για την ανατροπή του Μνημονίου και την ανασυγκρότηση της χώρας. Εσείς είστε οι εντολείς και του ΣΥΡΙΖΑ, και του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ.

Στη θέλησή σας υπακούμε όλοι - όχι μόνον εγώ, αλλά και η κυρία Παπαρήγα και ο κύριος Κουβέλης. Εάν εσείς, στις 6 Μαΐου, πείτε το μεγάλο ναι στο νέο συνασπισμό εξουσίας με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ, κανείς δεν θα τολμήσει να αντιτάξει τα μικρά του όχι. Στις 6 Μαΐου μετατρέψτε την οργή και την αγανάκτησή σας σε χρήσιμη ψήφο ανατροπής και ανασυγκρότησης. Δώστε την απάντηση της αξιοπρέπειας και της ελπίδας στο μόνο πραγματικό δίλημμα αυτής της αναμέτρησης: Μνημόνιο ή Αριστερά. Μνημονιακή Συγκυβέρνηση ή Νέος Συνασπισμός Εξουσίας», κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: