ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η ανταρτομάνα Άρτα ευθύνεται για τα βάσανα του Ευάγγελου Beni

Πανοραμική άποψη του χωριού Βουργαρέλι, απ' όπου  κρατάει ο Αλ. Τσίπρας.


Εκεί πήγε σώγαμπρος αυτός που η γυναίκα του γέννησε τον ανατροπέα Αλέξη


Σας παρουσιάζω σήμερα ένα παραπολιτικό, το οποίο αξίζει να κατατεθεί εδώ. Δεν αποκρύπτω πως εμπεριέχει και ένα μέρος συναδελφικής συμπάθειας. Η αναφορά περί καθόδο του Αλ. Τσίπρα στον νομό Αχαΐας έχει και μία άλλη παράμετρο.
Ο παππούς του Αλ. Τσίπρα, πριν πολλά χρόνια πήγε σώγαμπρος στο ιστορικό χωριό του νομού Άρτας, το ανταρτοχώρι Βουλγαρέλι, Δροσοπηγή το όνομά του σήμερα και γνωστότερο στους αριστερούς το χωριό για την φιλοξενία του Άρη στα χρόνια της αντιναζιστικής Αντίστασης κατά των Γερμανών καταχτητών. Εκεί γεννήθηκε ο πατέρας του Αλ. Τσίπρα, ο Θανάσης Τσίπρας, που αργότερα έφυγε για την Αθήνα στην οποία ζει σήμερα και όπου γεννήθηκε το 1974 ο γιός του Αλέξης -Αλέξανδρος το  βαπτιστικό του- για να ταλαιπωρεί τώρα τον συνταγματολόγο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κύριο Ευάγγελο Beni.
Ο Παύλος Τσίπρας, πατέρας του Αλέξη, είναι εξάδελφος της Αρετής Τσαμπούλας ή Δράκου, χήρας του Αρτινού Κώστα Πολίτη και μητέρα του καλού συνάδελφου δημοσιογράφου Στέφανου Κ. Πολίτη, που από την Άρτα πήγε στην Αθήνα όπου εργάστηκε δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και από πολλά χρόνια, εργάζεται στην πόλη μας, την Πάτρα, στα ΜΜΕ. Και μάλλον ο Αλ. Τσίπρας θα φορτώσει ιδιαίτερες ευθύνες στον Στέφανο Πολίτη, που ως μακρινός συγγενής του, θα τον ακολουθεί η σπάθη της Δεοντολογίας σε κάθε γραπτό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: