ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών επισκέφτηκε το δημαρχείο Πατρέων

Στιγμιότυπο από την χθεσινή συνάντηση. Στο κέντρο ο αντιδήμαρχος Γ. Σιγαλός.

Έγινε δεκτή από τον αναπληρωτή δημάρχου  Γιώργο Σιγαλό

Αντιπροσωπεία του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών υπό τον Πρόεδρό της κ. Γιάννη Καραπατάκη και τον αντιπρόεδρό της κ. Νικόλαο Μαρούντα, αλλά και εκπροσώπους του τοπικού παραρτήματος της Αχαΐας επισκέφθηκε χθες τον Δήμο Πατρέων.
Η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τον αναπληρωτή δημάρχου κ. Γιώργο Σιγαλό με τον οποίο συζήτησαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη δραστηριότητα  της Ένωσης στην χώρα μας αλλά και τα περιθώρια συνεργασίας  με τον Δήμο  για την προώθηση της κοινωνικής δράσης του ελληνικού τμήματος που συνίσταται σε ενημερωτικές εκδηλώσεις και άλλες πρωτοβουλίες  για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των τροχαίων, των ναρκωτικών, του trafficking, της εγκληματικότητας κ.α.
Ο κ. Σιγαλός εξέφρασε την ικανοποίησή του από την συνεργασία που υπάρχει σε επίπεδο Αχαΐας μεταξύ Δήμου και Αστυνομίας και τόνισε ότι οι δραστηριότητες της Ένωσης Αστυνομικών είναι πολύ ενδιαφέρουσες καθώς συνεισφέρουν στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση  του κοινωνικού συνόλου, και πρέπει να επεκταθούν  και στην περιοχή μας προς όφελος των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: