ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Θ. Τσουκάτος και MEGA ανέλαβαν με το αζημίωτο την «βρόμικη» δουλειά

Τότε που τα εκατομμύρια από τη Ζήμενς έρρεαν στις τσέπες του Τσουκάτου.


Λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ η στρατηγική αυτής της εβδομάδας από το ΠΑΣΟΚ
 
 
Στα γραφεία του Ευ. Βενιζέλου εμφανίζεται όλο και περισσότερο ο Θόδωρος Τσουκάτος, το τελευταίο δεκαήμερο. Κάποιοι λένε ότι εξοφλεί επιταγές, περισσότερο παρά ασκεί το κομματικό του καθήκον. Κάτι ανάλογο άλλωστε κάνει και ο Κ. Καραμανλής με τα γραμμάτια που εξοφλεί απέναντι στον Αντ. Σαμαρά, αντί να απολογηθεί για την θητεία του. Όταν αναφερόμαστε στον Θ. Τσουκάτου, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για το δεξί χέρι του Κ. Σημίτη, που παραδέχθηκε ότι πήρε ένα εκατ. από τη Siemens, χωρίς ακόμη να έχει αποδειχθεί δικαστικά αν το πήγε στο ΠΑΣΟΚ, αν το κράτησε ή πού εν πάση περιπτώσει κατέληξε. Λέγεται ότι υπάρχει συγκεκριμένο τμήμα της “δουλειάς” το οποίο ανέλαβε να φέρει εις πέρας με τη γνωστή ικανότητα που έχει στο παρασκήνιο.
Στην ίδια ομάδα ανήκουν και δύο “εκπρόσωποι” μιντιακών συστημάτων, που συστηματικά προβάλλουν το ΠΑΣΟΚ και προβοκάρουν την Αριστερά. Όπως κάποιοι δημοσιογράφοι του ΔΟΛ (Βήμα-Νέα), που επί χρόνια έχουν αναλάβει εργολαβικά τις επιθέσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και έγκριτο διευθυντικό στέλεχος του τηλεοπτικού καναλιού MEGA, που χαρακτηρίζεται ως ο άτυπος επικοινωνιακός σύμβουλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή οι παρατρεχάμενοι της εξουσίας, όπως χαρακτηρίζονται από τους συναδέλφους τους δημοσιογράφους. Και φυσικά το  MEGA, κανάλι των εκδοτών επιχειρεί να διαμορφώσει την προεκλογική ατζέντα σύμφωνα με τις ανάγκες του Ευ. Βενιζέλου...
Η στρατηγική της λάσπης κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται και βρίσκεται στο απόγειό της. Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να σώζει ότι σώζεται.
Αυτό αποφάσισε να κάνει στο ΠΑΣΟΚ ένα πολύ στενό επιτελείο γύρω από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που εκπόνησε μια “ρεαλιστική τακτική” για την εβδομάδα που μπήκαμε.
Ο στόχος τους είναι απλός και βασίζεται στα μη αναστρέψιμα δεδομένα: Η πρωτιά κρίθηκε και δεν θα την έχει το ΠΑΣΟΚ, με τις συγκεντρώσεις - θλίψη που πραγματοποιεί. Αυτό που “παίζεται” είναι η δεύτερη θέση γιατί πολλοί λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δυναμική ανοδική, ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι σε στασιμότητα, ενώ όλοι βλέπουν ότι τα ποσοστά των δύο κομμάτων είναι κοντά.
Τούτων δοθέντων η απόφαση ήταν να διασφαλιστεί η δεύτερη θέση. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξη Τσίπρας παντί τρόπω, ώστε να μην αναπτυχθεί η δυναμική των τελευταίων ημερών. Το σχέδιο άρχισε να υλοποιείται από την περασμένη Πέμπτη, με την αξιοποίηση πρόθυμων. Μια τέτοια περίπτωση είναι του βουλευτή Χρήστου Μαγκούφη, που υιοθέτησε τη συκοφαντία του ΛΑΟΣ ότι “η οικογένεια Τσίπρα είχε δεσμούς με την χούντα”.
Όσα είπε ο Χρ. Μαγκούφης απηχούν το επίπεδο και την ποιότητα του πολιτικού λόγου του ΠΑΣΟΚ και των επιτελών του Ευ. Βενιζέλου.
Όμως το θέμα είναι ποιοι χαράσσουν αυτή τη στρατηγική, έστω και αν επιβάλλεται από την ουσιαστική ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.  Και αυτοί που χαράσσουν τη γραμμή της αθλιότητας δεν είναι άλλοι από το επιτελείο Τσουκάτου και προθύμων δημοσιογράφων του MEGA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: