ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

«Το μεγάλο μας τσίρκο» στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Ενημερωτική αφίσα για την γνωστοποίηση του έργου.

Παρουσιάζεται αύριο Κυριακή από μαθητές του 9ου ΕΠΑΛ και του Μουσικού Σχολείου


Η Θεατρική ομάδα του 9ου ΕΠΑΛ Πάτρας (Εσπερινό ) και η Συμφωνική Μαντολινάτα και Χορωδία Μικτών φωνών του Μουσικού Σχολείου Πάτρας, παρουσιάζουν στα πλαίσια των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Πάτρας και υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Πάτρας, το έργο του Ι. Καμπανέλη ΄΄Το μεγάλο μας τσίρκο΄΄, την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 και   ώρα 8 μ.μ. (ακριβώς), στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πάτρας.
Οι εργαζόμενοι μαθητές του 9ου ΕΠΑΛ Πάτρας και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πάτρας, μέσα από ατελείωτες πρόβες, στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που διαθέτουν, διαπίστωσαν το οξύ πνεύμα του Καμπανέλη, παρατηρητικό, άγρυπνο, να ξεθεμελιώνει όλες τις αξίες πάνω στις οποίες έχει στηριχθεί κάθε είδους πατριδοκαπηλίας. Συνειδητοποίησαν, πόσο απελπιστικά επίκαιρο είναι το έργο αυτό στις μέρες μας και πόσο μεγάλη ευθύνη έχει η δική τους γενιά να μην επαναλάβει για μία ακόμη φορά, τα τραγικά λάθη που οδήγησαν ξανά τον τόπο μας σε αυτή την άθλια και ταπεινωτική κατάσταση.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Υπεύθυνος Θεατρικής Ομάδας: Λάζαρης Φώτης
Διευθυντής Ορχήστρας και Χορωδίας: Καραγιάννης Τάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: