ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ενοχλημένος ο Καλαβρυτινός υπουργός Δικαιοσύνης από τις πλατείες

Στις 29-6-2001 νοιαζόταν για τον τουρισμό στον πεζόδρομο της μητροπόλεως; 

Τώρα νοιάζεται για τον Τουρισμό, ενώ την Τετάρτη της ντροπής 
νοιαζόταν για την επίδειξη δύναμης με την αγριότητα των ΜΑΤ!
Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Μ. Παπαϊωάννου, αναφερόμενος στο κίνημα των αγανακτισμένων που έχει κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος και αναμένεται από τον Σεπτέμβρη να γεμίσει πάλι της πλατείες ολόκληρης της χώρας, ερωτηθείς χθες είπε:

"άλλο η ειρηνική διαδήλωση και άλλο τα τσαντίρια στο Σύνταγμα. Πεθαίνει ο τουρισμός μιας πόλης και το εμπόριό της. Να μπουν μπροστά σε αυτή την υπόθεση και ο κ. Καμίνης και ο κ. Κακλαμάνης (πρώην δήμαρχος Αθηναίων). Δεν είναι η Ελλάδα χώρα του τρίτου κόσμου και αυτοί που έχουν κατασκηνώσει στην πλατεία δεν εκείνοι που πάνε κάθε Κυριακή για να διαδηλώσουν".
 Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ερωτώμενος και για τις αυξανόμενες επιθέσεις αγανακτισμένων πολιτών σε βάρος βουλευτών, είπε ότι:

"η βία, απ' όπου κι αν προέρχεται, είναι ο χειρότερος εχθρός της Δημοκρατίας. Δεν αντιμετωπίζεται με ιδιώνυμα και νομοθετικές παρεμβάσεις. Πρέπει να αντιμετωπιστεί ιδεολογικά. Έχουν καταγραφεί περισσότερο από 100 περιστατικά επιθέσεων κατά βουλευτών".
Και πρόσθεσε:
"Θα ήθελα ο κ. Τσίπρας ως πρόεδρος μιας μεγάλης κοινοβουλευτικής ομάδας με πολλές συνισταμένες, ας αποδοκιμάσει και κάποιον που είναι γραμματέας τοπικής οργάνωσης ή προβεβλημένο στέλεχος".
 ΩΣΤΟΣΟ, ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ για τη κατάργηση του διαβόητου κουκουλονόμου, που είχε υποσχεθεί προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ αλλά και ο προκάτοχός του Χ. Καστανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: