ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Κλείνει 799 τμήματα Ελληνικής Γλώσσας "η κόρη η Σοσιαλίστρια"


Πατέρας και κόρη στη Ν. Υόρκη το 1992. Ήταν εποχή που η κόρη λανσαριζόταν ως σοσιαλίστρια!

Θα τρίζει ο τάφος του Γεννηματά από το ανοσιούργημα!

Με αυτό που διάβασα και αναδημοσιεύω παρακάτω, έρχομαι να κατανοήσω γιατί από αρκετών ετών τα ελληνόπουλα του εξωτερικού όλο και περισσότερο απομακρύνονται από την ελληνική γλώσσα. Είχα την ευκαιρία, επισκέπτης στις αδελφές μου στην Μελβούρνη της Αυστραλίας να γνωρίσω με πόσο απαράδεκτο τρόπο μορφώνονται στα ελληνικά σχολεία, που λειτουργούν υποτυπωδώς. Τώρα ετοιμάζουν και την χαριστική βολή. Και μάλιστα δια της εισηγήσεως της κόρης του αείμνηστου αγωνιστή Γιώργου Γεννηματά.
Η κυρία Φώφη Γεννηματά κάθεται και δεν κάνει απολύτως τίποτα, νομίζετε; Η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας παρουσίασε  ένα νομοσχέδιο με το οποίο ουσιαστικά βάζει τέλος στην ελληνική εκπαίδευση στο εξωτερικό, καθώς κλείνει 799 Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας που λειτουργούν στα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού. Σημειώνεται ότι στο εξωτερικό λειτουργούν 81 ελληνικά σχολεία, με 60.000 μαθητές, 100 δίγλωσσα και 799 Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας.  
Η κυρία Φώφη, που δεν ξεχνάει να εισπράττει δύο μισθούς - και από την Εθνική Τράπεζα, με ειδικό νόμο που είχε κάνει ο κ. Λουκάς Παπαδήμας με εντολή Σημίτη, (άλλος σοσιαλιστής κι αυτός!) όταν η κόρη η σοσιαλίστρια ήταν υπερνομάρχης - θα σώσει την Ελλάδα από τη χρεωκοπία μηδενίζοντας την επιρροή του ελληνισμού μέσω της γλώσσας του. Καημένε Γεννηματά που να τόξερες. Θα τρίζουν τα κοκαλάκια σου, εκεί στον τάφο σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: