ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Η βία Παπουτσή έπληξε ανεπανόρθωτα το δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο


Κατά τα γεγονότα της Τετάρτης της Ντροπής - Καταδικάζουν οι δημοκρατικοί πολίτες

ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μανώλης Κυπραίος, από την ωμή βία που ασκήθηκε εναντίον του από τις κρατικές δυνάμεις καταστολής, ενώ κάλυπτε την απεργιακή κινητοποίηση στις 15 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, άνδρας των ΜΑΤ πέταξε στοχευμένα μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης σε απόσταση αναπνοής από το κεφάλι του, αφού μάλιστα ο συνάδελφος είχε δηλώσει τη δημοσιογραφική του ιδιότητα, με αποτέλεσμα να χάσει την ακοή του και στα δύο αυτιά! Τη βάναυση συμπεριφορά των ΜΑΤ καταδίκασε απερίφραστα το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ήδη στον Εισαγγελέα. Ο Μανώλης Κυπραίος λοιπόν γίνεται στοιχειοθετημένα ο πρώτος συνάνθρωπός μας που κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διαδηλώσεων έχασε εξολοκλήρου μία απ' τις 5 αισθήσεις του και έμεινε ανάπηρος, ως αποτέλεσμα της αστυνομικής βίας.

«Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ είναι ένας συνάδελφος που έτυχε να βάλω στη δημοσιογραφία. Ένας εξαιρετικά θαρραλέος νέος, ευρυμαθής, πολυτάλαντος και γνώστης όλων των νέων τεχνολογιών στην επικοινωνία. Ποτέ δεν αρνήθηκε δουλειά, όσο δύσκολη και επικίνδυνη και αν ήταν. Μανώλη, πας στη Γάζα; (τότε που φλεγόταν). Μέσα, απαντούσε. Πας στο Ιράκ Μανωλάκη; Φεύγω και τώρα αν θες. Ο Μανωλάκης γλίτωσε από τις επικίνδυνες πολεμικές ζώνες και την πλήρωσε μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Δεν ήταν γιος του κ. Παπουτσή ούτε τηλεοπτικός αστέρας. Παιδί της μαχόμενης δημοσιογραφίας είναι, το οποίο εξουδετέρωσαν οι δυνάμεις προστασίας του Πολίτη!
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ τύπου της ΕΣΗΕΑ, κάλυπτε (την Τετάρτη 29-6-2011) το ρεπορτάζ για τις διαδηλώσεις, όταν άνδρες των ΜΑΤ έριξαν σε απόσταση αναπνοής από αυτόν χειροβομβίδα κρότου-λάμψης. Στην προσπάθειά του δε να φτάσει πεζός στο νοσοκομείο ξυλοκοπήθηκε άγρια από μέλη της ομάδας ΔΕΛΤΑ! Το αποτέλεσμα της βάναυσης συμπεριφοράς των ανδρών των ΜΑΤ ήταν να απολέσει πλήρως την ακοή του και από τα δύο αυτιά!
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους μισθοφόρους που προστατεύουν και υπηρετούν αυτήν την εξουσία. Μανώλη, συνέχισε να είσαι θαρραλέος και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είμαστε μαζί σου. Δ.Χ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: