ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Σκανδαλίδης: Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο. – Παπουτσής: Τυφλός



Αυτό είναι το αποκαλυπτικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και 
το έχει δει ολόκληρη η οικουμένη. Μόνον ο Παπουτσής δεν το έχει δει.



Βαρύ κλίμα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ για την αστυνομική
βία των νεοναζιστικών θηλάκων


ΣΟΒΑΡΕΣ  ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ στην κυβέρνηση και το κόμμα που την στηρίζει, το ΠΑΣΟΚ, έχει προκαλέσει η εφαρμογή του σχεδίου νεοναζιστικής βίας και καταστολής της Αστυνομίας σε βάρος των ειρηνικών διαδηλωτών, την Τετάρτη 29-6-2011.
ΕΝΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Προστασίας (από τον) Πολίτη, Χρ. Παπουτσής, την επομένη 30-6-2011, ημέρα της νεοναζιστικής αστυνομικής βίας επιχειρούσε, από βήματος Βουλής, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο συνάδελφός του, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδης, όχι μόνο δεν απέκλειε τη λειτουργία παρακρατικών θηλάκων στις τάξεις της Αστυνομίας, αλλά ζητούσε “να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο” και να διερευνηθούν ουσιαστικά οι σκηνές που φαίνονται στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δείχνουν κουκουλοφόρους και προβοκάτορες να συνεργάζονται χαριεντίζοντας με άνδρες των ΜΑΤ.

«Η χθεσινή ημέρα έβγαλε στην επιφάνεια ένα παλαιό πρόβλημα. Το ερώτημα είναι αν η αστυνομία έχει ένα δίκτυο ανθρώπων που χρησιμοποιεί σε διαδηλώσεις. Μετά το βίντεο πρέπει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο. Αν υπάρχει αυτός ο μηχανισμός, πρέπει να εξαρθρωθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Σκανδαλίδης στον ΣΚΑΪ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ διαμαρτυρίας απέστειλαν στον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ τρία μέλη του οργάνου. Πρόκειται για τους Θ. Τζήμα, Αντ. Ελευθεριάδη και Δ. Σακελλάρη - ο τελευταίος είναι και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Αυτά τα μέλη του οργάνου δήλωσαν “εξοργισμένοι” με:

“την άγρια και βάρβαρη κατασταλτική πολιτική που η ΕΛ.ΑΣ. υλοποιεί σε βάρος ειρηνικών στη συντριπτική τους πλειοψηφία διαδηλωτών, με αφορμή έναν ελάχιστο αριθμό κουκουλοφόρων”.

Και επισημαίνουν ότι:
“Η σκληρή καταστολή έχει επιλεγεί και καταγγελθεί και σε προηγούμενες συγκεντρώσεις, αλλά σήμερα ξεπερνά κάθε όριο και θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη δημοκρατική ομαλότητα”

Και οι Τζήμας, Ελευθεριάδης και Σακελλάρης επισημαίνουν ότι:  
 “έχουμε επανειλημμένα αντιταχθεί στην εφαρμοζόμενη, νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική των  μνημονίων και του μεσοπρόθεσμου”.
 
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ και του Πολιτικού Συμβουλίου ζήτησαν από τον Μ. Καρχιμάκη να μεταφέρει στην κυβέρνηση ότι “συνιστά επικίνδυνη πλάνη η άποψη ότι η κυβερνητική πολιτική θα μπορέσει να στηριχθεί στη βάση μίας βίαιης κατασταλτικής δράσης που θα εξοντώσει το λαϊκό κίνημα”.

ΠΟΑΞΙ και ΠΟΑΣΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ. - ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Παράλληλα τόσο ο ΠΟΑΣΥ, Ομοσπονδία των Αστυνομικών Υπαλλήλων, όσο και η ΠΟΑΞΙ, Ομοσπονδία των Αξιωματικών επεσήμαναν το νοσηρό φαινόμενο των ακραίων συμπεριφορών ανδρών του σώματος που χρησιμοποιούνται για την καταστολή κοινωνικών διαμαρτυριών.
Επίσης αξιοσημείωτο γεγονός για την πόλη της Πάτρας, είναι η καταδίκη αυτών των συμπεριφορών και από τον γ.γ. της ΠΟΑΣΥ, τον Αχαιό αστυνομικό Βασίλη Κωνσταντόπουλο, που ζήτησε συγγνώμη για την στάση της Αστυνομίας κατά την Τετάρτη της ντροπής 29-6-2011, στην πλατεία Συντάγματος και πρόσθεσε ότι έκανε αυτό που έπρεπε ήδη να είχε κάνει η ηγεσία του Υπουργείου, δηλαδή ο υπουργός Παπουτσής.
Τέλος σημειώνω ότι ο πολύφερνος υπουργός Προστασίας (από τον) Πολίτη, όπως απεκαλύφθη, ζήτησε από τον φίλο του αγωνιστή του Πολυτεχνείου Σήφη Καυκαλά, να ενημερωθεί ιδιαίτερα για το γεγονός που κατέγραψαν οι κάμερες, σχετικά με τις εικόνες από τη φιλική συμπεριφορά των ΜΑΤ προς τους κουκουλοφόρους-προβοκάτορες. 
Ο αγωνιστής Καυκαλάς, που έτυχε λίγα μέτρα πιο πέρα να έχει χτυπηθεί από τα ΜΑΤ και να τον έχουν συλλάβει, του απάντηση αυτό που συνήγαγε απ' όσα είδε δίπλα του. "Άνθρωποι της Αστυνομίας ήταν" του είπε. Ωστόσο ο Παπουτσής πίστεψε τον Οικονόμου και βγήκε στα κεραμίδια ότι οι προβοκάτορες, που όπως αποδείχθηκε είναι μέλη εθνικιστικών παρεών, ήσαν παρολίγο θύματα των ΣΥΡΙΖαίων, που τους κυνήγησαν και τους εγκλώβισαν στο υπόγειο και  υποτίθεται ότι αυτοί οι "κουμμουνιστοσυμμορίται" κατευθύνουν το κίνημα της Κεραταίας και άλλα τέτοια κινήματα και μαζί με τον Πάγκαλο, τον εθνικό υβριστή, χυδαιολόγησαν κατά των αγανακτισμένων ειρηνικών αγωνιστών στις πλατείες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: