ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Μπουκάλια νερού, αυγά και γιαούρτια για τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Τσώνη



 Επειδή είχε «ψηφίσει με βαριά καρδιά» το Μνημόνιο 

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ στις 4-7-11 λίγο  μετά τις 8 μ.μ. στη Λαμία, όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης επιχείρησε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ. Τότε, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένας αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε τον βουλευτή και του είπε: "Εσύ είσαι που ψήφισες το μεσοπρόθεσμο με βαριά καρδιά'';
ΠΡΙΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ να απαντήσει, ο αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε και τον έφτυσε! Τότε, ο βουλευτής φέρεται να τον άρπαξε από το λαιμό και να τον έσπρωξε, φωνάζοντας "θα σε γ... ρε κωλόπαιδο"! Στη συνέχεια ενεπλάκησαν και άλλοι πολίτες που γιουχάριζαν και έβριζαν τον βουλευτή, ο οποίος την ώρα που έφευγε γρήγορα για να μπει στο κτίριο, δέχτηκε καφέδες, μπουκάλια και αυγά. Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.
ΌΜΩΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ δύναμη που προσπάθησε να φυγαδεύσει τον Νίκο Τσώνη, ο βουλευτής δεν γλύτωσε από το μένος των αγανακτισμένων πολιτών. Μόλις βγήκε άρχισαν να πέφτουν βροχή αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, καφέδες, ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια.
Από τα "πυρά" δεν γλύτωσαν ούτε οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ πολύ αρνητικά από τους αγανακτισμένους πολίτες, αλλά και άλλους που παρακολουθούσαν για πάνω από 2 ώρες τα επεισόδια και την "ομηρία" του βουλευτή ήταν η ισχυρή αστυνομική δύναμη.
«ΈΦΕΡΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ δύναμη της Φθιώτιδας να φυλάξει τον βουλευτή. Είδα αστυνομικούς από τη Στυλίδα, από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων και όλη την ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί είναι για να φυλάνε τους πολίτες και τα απομακρυσμένα χωριά και όχι τους επίσημους»  είπε χαρακτηριστικά στο lamiareport παρευρισκόμενος πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: