ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αποδοκίμασαν Κουτσούκο στο Ρίο Πατρών εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου


Στιγμιότυπο από την ένταση στο Πόρο Ρίο


«Φύγε κλέφτη μας πρόδωσες» του φώναξαν και η Αστυνομία τον προστάτευσε

ΜΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ υποδέχθηκαν, τη Δευτέρα 4-7-2011, τον υφυπουργό Εργασίας Γιάννη Κουτσούκο οι Αγανακτισμένοι της Πάτρας αλλά και συνδικαλιστές και εργαζόμενοι στην μονάδα της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα στο Αίγιο (πρώην ΕΒΟ) από την οποία έχουν να πληρωθούν εδώ και δυο μήνες.
ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ  Γ. Κουτσούκο έξω από το ξενοδοχείο «Πόρτο Ρίο» στην Πάτρα με άγριες διαθέσεις και όταν ο ίδιος έφτασε του επιτέθηκαν φραστικά με τις λέξεις «φύγε κλέφτη, μας πρόδωσες».
ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΤΑΣΗ με τις αστυνομικές δυνάμεις που κρατώντας γκλοπ βρίσκονταν στο σημείο, η οποία όμως δεν πήρε διάσταση, ενώ την… τύχη του υφυπουργού Εργασίας είχε και ο αιρετός Περιφερειάρχης όταν ο ίδιος βγήκε για να τους μιλήσει και πιστεύοντας προφανώς ότι θα τους καθησυχάσει… Τελικά, εκπρόσωποι των εργαζομένων υπό την πρόεδρο Ουρανία Μπίρμπα και με τη συμμετοχή του δημάρχου Αιγίου Στάθη Θεοδωρακόπουλου συναντήθηκαν με τον κ. Κουτσούκο και συζήτησαν μαζί του.
ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ανάμεσα στους εργαζομένους της ΕΒΟ Αιγίου μετά από πληροφορίες ότι επίκειται το κλείσιμο του εργοστασίου, στο πλαίσιο της ανάθεσης των εργασιών του σε ιδιωτικές εταιρείες του εξωτερικού.
ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1985 που εξωθεσμικά αμερικανικά κέντρα απαγόρευσαν την παραγωγή του οπλικού συστήματος «Άρτεμις», η πορεία της ΕΒΟ καρκινοβατεί, ενώ οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ περιέπαιζαν τους εργαζομένους. Σήμερα με την επιβολή του Μνημονίου 2 κινδυνεύει να οδηγηθεί σε εκκαθάριση.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ δεν αρνήθηκαν την παραγωγή ειρηνικού υλικού προκειμένου μετατρεπόμενο το εργοστάσιο να συνεχίσει να τους απασχολεί, κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: