ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

"Προβοκάτσια" Παπουτσή στο εθνικό μας σύμβολο, το Μίκη του Αγώνα

Πύρηνος ο λόγος του παρά τα 86 χρόνια που κουβαλά στους ώμους του.
Τον εγκαλεί για τη νεοφασιστική βία των ΜΑΤ, δηλαδή εκεί 
που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι!

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΦΕΕ και σημερινός Υπουργός του υπουργείου Αταξίας, υπηρέτης των ξένων συμφερόντων Χρ. Παπουτσής, δεν δίστασε να προβοκάρει ακόμη και το εθνικό μας σύμβολο, το Μίκη. Στην προσπάθειά του να μην αναλάβει τις ευθύνες του ο Χρ. Παπουτσής προσπάθησε να επιρρίψει το βάρος για τα επεισόδια εναντίον των ειρηνικών διαμαρτυρομένων στην πλ. Συντάγματος, στο Μίκη Θεοδωράκη και την εφημερίδα "Αυγή"! Προφανώς όχι τυχαία ο υπουργός επέλεξε την "Αυγή" για να διαβάσει στη Βουλή το ρεπορτάζ της σχετικά με τις δηλώσεις του Μίκη, ισχυριζόμενος ότι:

"Διαμορφώθηκε το κλίμα, το οποίο καλλιεργήθηκε με ντουντούκες και με μεγάφωνα στην πλατεία Συντάγματος αναγιγνώσκοντας το κάλεσμα του Μίκη Θεοδωράκη".

Μάλιστα από το ρεπορτάζ επέλεξε να διαβάσει τις φράσεις:
"Το σατανικό σχέδιο της κυβέρνησης με τους κουκουλοφόρους του Παπουτσή, που δεν δίστασε δύο φορές να κάψει το κέντρο της Αθήνας".

Αλλά και το κάλεσμα του Θεοδωράκη:
"Αποτελούμε την πατριωτική δημοκρατική νομιμότητα και γι’ αυτό οφείλουμε να διεκδικήσουμε και να επιβάλουμε με κάθε τρόπο τη μαζική παρουσία μας στους δρόμους".

ΑΛΛΑ Ο ΧΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΞΕΧΝΑ ότι κανένα παρακράτος δεν φυτρώνει και δεν ευδοκιμεί εάν το επίσημο κράτος δεν το υποθάλπει. Και η ιστορία διδάσκει ότι κανένα παρακράτος δεν έχει υπάρξει χωρίς να το στηρίζει το επίσημο κράτος.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΟΠΩΣ δεν ξεχνούμε όσοι έχουμε κάποια ηλικία, ότι οι Γκοτζαμάνηδες, οι Εμμανουηλίδηδες, η Καρφίτσα, η Αντικομμουνιστική Σταυροφορία κ.ά.π. δεν θα υπήρχαν εάν το επίσημο κράτος της Δεξιάς δεν τους υπέθαλπε και δεν τους χρησιμοποιούσε:

Στο Στρατό
υπό το πρόσχημα της αποτροπής και πρόληψης του κινδύνου από τον εσωτερικό εχθρό (σ.σ: τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια;)

Στην Αστυνομία-Χωροφυλακή
για να προφυλάξει δήθεν την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια που κινδυνεύουν από τους Σλάβους και

Στην ΚΥΠ,
που έφτασε μέχρι τη δολοφονία του ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη, για να προστατεύσει την χώρα από την επιβουλή των Ειρηνιστών.

ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ενδεχόμενο κίνδυνο από τους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους έγινε και στο Σύνταγμα στις 29-6-2011. Τα βίντεο που κυκλοφορούν είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Και φυσικά κανένας υπουργός δεν ομολογεί ότι έχει σχέσεις με το παρακράτος.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ κουκουλοφόροι και ροπαλοφόροι πρώην συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, που η Αστυνομία φυγάδευσε προς το χώρο της Βουλής, χαϊδεύοντάς τους την πλάτη, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα αναίτια άνοιγε το κεφάλι διαδηλωτή.
ΣΤΙΣ 29-6-2011, ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ η αντιλαϊκή κυβέρνηση της εθνικής μειοδοσίας, μέσα στη Βουλή με νόμο παρέδιδε τη χώρα πισθάγκωνα δεμένη στους ξένους επικυρίαρχους, έξω από το Κοινοβούλιο ζήσαμε στιγμές παρακράτους με επίκεντρο τους πραιτωριανούς του Χρ. Παπουτσή, που πάσχιζαν να υποτάξουν το ειρηνικό αγωνιστικό φρόνημα του ελληνικού λαού.
ΕΑΝ Ο ΧΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ τα όσα εγκαλεί το εθνικό μας σύμβολο, το Μίκη του Αγώνα, τότε παραείναι αφελής, τουλάχιστον ως πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ και δεν κάνει για τη θέση του υπουργού. Εάν συμβαίνει το αντίθετο, ας μείνει στη θέση του και να ξέρει ότι διατηρεί τον τίτλο του πρώην Προέδρου της αγωνιζόμενης ΕΦΕΕ μαζί αυτόν του πρώην έντιμου αγωνιστή. Μια παλιά ελληνική παροιμία λέει: Τα στερνά τιμούν τα πρώτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: