ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Με δυναμικές κινητοποιήσεις απαντούν οι ταξιτζήδες σε όλη τη χώρα


Ο πρόεδρος των ταξιτζήδων Πάτρας Π. Σκέντζος με την ντουτούκα επιμένει.




ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΡΙΟ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Απεκλείσθη το αεροδρόμιο του Αράξου από τους ιδιοκτήτες ταξί της Αχαΐας και της Ηλείας, όπως και το λιμάνι στην Κυλλήνη και στο Κατάκολο. Μερικώς αποκλεισμένο παραμένει και το λιμάνι της Πάτρας, από ιδιοκτήτες ταξί. Στην Αιτωλοακαρνανία οδηγοί ταξί από το Μεσολόγγι με τα οχήματά τους παραμένουν στην εθνική οδό, στο ύψος του Ευήνου, χωρίς να προκαλούν προβλήματα στην κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.
Με χημικά και καταστολή αντιμετωπίστηκε χθες η κινητοποίηση εκατοντάδων ιδιοκτητών ταξί από τη Δυτική Ελλάδα, έξω από το ξενοδοχείο του Ρίου, όπου επρόκειτο να φιλοξενηθεί χθες και σήμερα η περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ για θέματα ανάπτυξης. Οι ιδιοκτήτες ταξί  παρεμποδίστηκαν αρχικά από γερανοφόρα οχήματα, ωστόσο επιχείρησαν να πλησιάσουν με τα πόδια. Τότε ήταν που δέχτηκαν την επίθεση των αστυνομικών με δακρυγόνα, στους οποίους "απάντησαν" με τη ρίψη πετρών και άλλων αντικειμένων. Η συνδιάσκεψη αναβλήθηκε, ενώ ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλ. Μόσιαλος, και οι υφυπουργοί που τον συνόδευαν φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα, ως κυνηγημένοι

ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΜΠΑΡΕΣ ΔΙΟΔΙΩΝ

Οι ιδιοκτήτες της Θεσσαλονίκης, σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους στην Αθήνα, αντί να κλείσουν δρόμους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, «απευλευθέρωσαν» για περίπου δύο ώρες την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας από τα διόδια των Μαλγάρων. Περίπου 1.300 ταξί συγκεντρώθηκαν αρχικά, χθες στις 9 το πρωί, στη λαχαναγορά της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια πήγαν στα διόδια των Μαλγάρων. Πολλοί οδηγοί φοβήθηκαν ότι σκοπεύουν να κλείσουν τον δρόμο, όμως οι ιδιοκτήτες άφησαν τα ταξί τους στο πλάι του οδοστρώματος και άνοιξαν τις μπάρες των διοδίων. Αργότερα με αυτοκινητοπομπή πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκη, η οποία κατέληξε στην περιοχή της Βούγλαρη.

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ

Παράλληλα ιδιοκτήτες ταξί της Κατερίνης απέκλεισαν γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην Ημαθία τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.
Χιλιάδες ταξί βρίσκονται στα διόδια της Ελευσίνας στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου αλλά και στα διόδια των Αφιδνών έχοντας μπλοκάρει την κυκλοφορία και αφήνοντας ανοιχτά τα διόδια για τους οδηγούς. Η κίνηση των οδηγών ταξί ήταν αιφνιδιαστική, καθώς κανείς δεν είχε ενημερώσει για την κινητοποίηση. Οι οδηγοί προσεγγίζουν τα διόδια με δυσκολία λόγω της παρουσίας των χιλιάδων ταξί, ενώ επικρατεί ένταση.
Κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, όπως στις Σέρρες, την Τρίπολη, τη Σπάρτη, τα Χανιά και το Ηράκλειο. Στο τελευταίο, εξοργισμένοι ταξιτζήδες πυρπόλησαν ένα παλιό ταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: