ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση παρακολουθεί παθητικά τις εξελίξεις

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση  Τσίπρα-Βενιζέλου.


Η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί παθητικά τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, διαπίστωσε ο Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, στην οποία ήταν παρών και ο Γ. Δραγασάκης. Όπως είπε δεν εκμεταλλεύεται τη σύγχυση και την ατολμία που επικρατεί σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν οικοδομεί συμμαχίες ώστε να διαπραγματευτεί πολιτική λύση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Επί της ουσίας δηλαδή, η ελληνική κυβέρνηση, χωρίς σχέδιο, χειρίζεται επικοινωνιακά την κρίση, προετοιμάζοντας ψυχολογικά την ελληνική κοινή γνώμη για τα χειρότερα που έρχονται.
«Χρειάζεται εμπιστοσύνη στους χειρισμούς που κάνουμε ως κυβέρνηση» απαντά ο κ. Βενιζέλος. «Πρέπει να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση όλων των πολιτικών δυνάμεων στη Βουλή, για να μπορούμε όλοι με τη σκληρή κριτική μας, αλλά και με τις προτάσεις μας να συμβάλλουμε» ανταπάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, που εδέχθη ευχαριστίες από τον Ευ. Βενιζέλο για την επίσκεψή του στο γραφείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: