ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Η ΕΒΟ Αιγίου δεν κλείνει, αλλά μετοχές της 66% θα πάνε σε ιδιώτες!


Πάνος Μπεγλίτης, Υπουργός Άμυνας

Επιφυλάχθηκαν οι εργαζόμενοι να απαντήσουν
 
ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΒΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ δεν πρόκειται να κλείσει, αλλά θα οδηγηθεί σε ιδιώτη, καθώς θέση της κυβέρνησης είναι η ιδιωτικοποίησης του 66% της μονάδας με το υπόλοιπο 33% να παραμένει στο κράτος. Αυτό είπε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης στη συνάντηση που είχε το Σάββατο 9-5-2011 στο Υπουργείο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και τους τοπικούς φορείς του Αιγίου, όπου τους ενημέρωσε ότι η ΕΒΟ θα χτυπηθεί στο σφυρί του Χρηματιστηρίου.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΆΜΥΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ από τους εργαζόμενους να δεχθούν τις νέες συμβάσεις εργασίας διότι – όπως είπε αυτό σημαίνει διαφύλαξη των θέσεων εργασίας.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ τους για το αποτέλεσμα από τη συνάντηση και επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν, ιδιαίτερα στο ζήτημα της μετατροπής των εργασιακών τους σχέσεων, όταν αποφασίσει η Γενική τους Συνέλευση, όπου και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: