ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

"Σιγή ασυρμάτου" από το blog έως τον εωθινό της Δευτέρας 18-7-11

Ιδού και το...  πειστήριον του Ιερουργήματος!


Λόγω ευτυχούς διπλού γεγονότος, γάμου και βαπτίσεως

Ευτυχές διπλό γεγονός επιβάλλει σιγή ασυρμάτου στην Διεύθυνση του http://gzmosxos.blogspot.com, μέχρι τέλους εβδομάδος και ίσως αρχές επομένης, για λόγους  εθυμοτυπικούς. Επίσης ευνόητος διαταγή, που εκπορεύεται από το αρχαιόθεν εθιμικό δίκαιο των Ελλήνων, επιβάλλει  παύση βολών αντιμνημονιακού Πυροβολικού κατά μήκος ολοκλήρου του Μετώπου ένθεν της απαγορευμένης ζώνης.
Η Διεύθυνση του παρόντος blog, πιστή στην τήρηση των χριστιανικών  - εκκλησιαστικών εθίμων κατά την θρησκευτική ρήση "γαμεύεσθε και πληθύνεσθε" συμμετέχει από το εσπέρας της παρούσης έως το αυτόν της αύριον Σαββάτο και συμπαρατάσσεται με το ζεύγος Κωσταντίνου Αγγελετόπουλου και Κατερίνας Μόσχου που θα συμπληρώσουν τα δεσμά του πολιτικού γάμου τους, τον οποίο τέλεσαν πέρυσι, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Ν. Τζαννάκου και με τα αυτά του θρησκευτικού ενώπιον Θεού και ανθρώπων, με κουμπάρους το ζεύγος Μαριάνα και Κωνσταντίνου Τζουρά.
Το χαρμόσυνον γεγονός - λιτό λόγω Μνημονίου - λαμβάνει χώρα αύριον το απόγευμα στις 8 στο ξωκλήσι των Μυροφόρων Εγλυκάδος Πατρών και θα ακολουθήσει μυστήριον βαπτίσεως του μωρού υιού των, με αναδόχους το προαναφερόμενο ζεύγος Τζουρά. Την διπλή χαρά θα μοιρασθούν μαζί τους οι οικογένειες Γιάννη και Μαρίας Αγγελετοπούλου, Γιώργου και Φωτεινής Μόσχου, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι.

Από εβδομάδα και πάλι στις επάλξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: