ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

"Στο Καρφί" όπως έλεγε και ο μακαρίτης σύντροφος Κακαουνάκης


Η αφίσα με τις φωτογραφίες των τεσσάρων βουλευτών Αχαΐας, αναρτημένη στο βαν.


Οι φωτογραφίες των βουλευτών ΠΑΣΟΚ Αχαΐας φιγουράρουν 
στην πλατεία των Αγανακτισμένων

ΠΑΤΡΑ.
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Αχαΐας Θαν. Παπαδόπουλου, Θαν. Τριανταφυλλόπουλου, Μαρίας Κυριακοπούλου και Κώστα Σπηλιόπουλου φιγουράρουν στο βαν της «πλατείας των Αγανακτισμένων», την πλ. Γεωργίου σε ένδειξη καταγγελίας για ψήφιση εκ μέρους των του Μνημονίου 2. Και όπως θα έλεγε ο μακαρίτης σύντροφος Ν. Κακαουνάκης εάν ζούσε σήμερα "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ". Δηλαδή θα τους κρέμαγε από το... μανταλάκι του περιπτέρου.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ αναγράφονται τα παρακάτω: «Αχαιοί Βο(υ)λευτές  ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο και τον Εφαρμοστικό νόμο ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ τη βούληση των πολιτών και οδηγώντας την χώρα σε νέα Κατοχή». Και κάτω από αυτές αναγράφεται: «Αντίθετα με την κόρη του βουλευτή Κουρουμπλή, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ των παραπάνω βολεμένες στα προνόμια της βουλευτικής ιδιότητας, δέχθηκαν παθητικά την προδοσία της λαϊκής βούλησης. ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!».
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ επί ποδός  η Αστυνομία, καθώς τα τελευταία επεισόδια με στόχους βουλευτές είναι συνεχή και πολλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.
ΈΤΣΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ λόγο για ετοιμότητα και διακριτική παρακολούθηση των γραφείων που πιθανολογείται ότι θα  συγκεντρωθούν οι πολίτες, ώστε έγκαιρα να προλάβουν τυχόν εντάσεις.

Ανεπιθύμητοι κρίνονται στην Άρτα οι δυο βουλευτές ΠΑΣΟΚ και αυτός της ΝΔ.
  
ΑΡΤΑ.
ΑΦΙΣΑ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ σε κεντρικά σημεία της  Άρτας, στην  οποία απεικονίζονται οι τρεις βουλευτές του Νομού και χαρακτηρίζονται ανεπιθύμητοι από τους «Αγανακτισμένους» της πόλης που την υπογράφουν!
 «ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, δεν θα τους αφήσουμε» αναφέρεται στην αφίσα μαζί με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ  Δημήτρη Τσιρώνη και Παύλου Στασινού, βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, όπως και του βουλευτή  της ΝΔ Κώστα Παπασιώζου.
 ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΕΧΟΥΝ κυκλοφορήσει πάντως και σε άλλες περιοχές της χώρας εναντίον των τοπικών βουλευτών, όπως στους τρεις νομούς της Θράκης, στην Αιτωλοακαρνανία κ.α.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: