ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Απών και ο Τσίπρας από τη Δεξίωση του Προέδρου αύριο στο Μέγαρο




Όταν μιλά για αποκατάσταση της Δημοκρατίας αυτό εννοεί ο πρόεδρος Παπούλιας

"Η Δημοκρατία μας φέτος δεν εορτάζει. Υποφέρει, εξαιτίας της πλήρους και άνευ όρων παράδοσης της χώρας μας από την κυβέρνηση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο"

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, απέστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, με την οποία του γνωστοποιεί την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, που θα τελεστεί αύριο στο Προεδρικό Μέγαρο.
Αλέξης Τσίπρας. Αυτή δεν είναι Δημοκρατία.
Μεταξύ άλλων, ο Αλ. Τσίπρας, ταυτιζόμενος με τη θέση που πρόσφατα διατύπωσαν οι αγωνιστές του Αντιδικτατορικού Αγώνα, στην επιστολή του αναφέρει:

«Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η Δημοκρατία δεν είναι μία έννοια αφηρημένη, αλλά άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ίδιο το λαό και την κυριαρχία του. Και όσο ο λαός μας, που μήνες τώρα στέλνει ηχηρό μήνυμα από όλες τις πλατείες των πόλεων, φιμώνεται και παραμένει στο περιθώριο, αυτή η εορτή ούτε νόημα θα έχει, ούτε περιεχόμενο. Η Δημοκρατία μας φέτος δεν εορτάζει. Υποφέρει, εξαιτίας της πλήρους και άνευ όρων παράδοσης της χώρας μας από την κυβέρνηση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προκαλώντας φτώχεια, ανεργία και απελπισία στην πλειοψηφία των συμπολιτών μας». «Εύχομαι και ελπίζω να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που η συνείδησή μας μας υπαγορεύει μια τέτοια απόφαση», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: