ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

"Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες"!




 
ΔΕΙΤΕ το βίντεο και υπόψιν ότι είναι από ευεργεσίες ΜΑΤαδόρων στην Αθήνα 


Πως ένα απλό μήνυμα στο face book αναστάτωσε 
ολόκληρη την αστυνομική δύναμη Δυτ. Ελλάδος!
 
 Σε σχόλιο αυτού του blog αναφέρονταν στις 6-7-2011, τα παρακάτω: 
 
Ι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Αχαΐας Θαν. Παπαδόπουλου, Θαν. Τριανταφυλλόπουλου, Μαρίας Κυριακοπούλου και Κώστα Σπηλιόπουλου φιγουράρουν στο βαν της «πλατείας των Αγανακτισμένων», την πλ. Γεωργίου σε ένδειξη καταγγελίας για ψήφιση εκ μέρους των του Μνημονίου 2. Και όπως θα έλεγε ο μακαρίτης σύντροφος Ν. Κακαουνάκης εάν ζούσε σήμερα "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ". Δηλαδή θα τους κρέμαγε από το... μανταλάκι του περιπτέρου.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ αναγράφονται τα παρακάτω: «Αχαιοί Βο(υ)λευτές  ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο και τον Εφαρμοστικό νόμο ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ τη βούληση των πολιτών και οδηγώντας την χώρα σε νέα Κατοχή». Και κάτω από αυτές αναγράφεται: «Αντίθετα με την κόρη του βουλευτή Κουρουμπλή, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ των παραπάνω βολεμένες στα προνόμια της βουλευτικής ιδιότητας, δέχθηκαν παθητικά την προδοσία της λαϊκής βούλησης. ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!».
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ επί ποδός  η Αστυνομία, καθώς τα τελευταία επεισόδια με στόχους βουλευτές είναι συνεχή και πολλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.
 
  -----οοο-----
 
Μάλιστα σε πληροφόρηση των τοπικών portal  έπαιζε με πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο η  προειδοποίηση των Αγανακτισμένων ότι θα κάνουν "έφοδο" την ίδια ημέρα το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Αστέρας" στην Πάτρα κατά τη διάρκεια της Νομαρχιακής Συνέλευσης του ΠΑΣΟΚ με ομιλητή τον βουλευτή Ηλείας Τάκη Αντωνακόπουλο, να έχει μπάσει  τους βουλευτές του Νομού Αχαΐας στις... κρυψώνες τους. 
Όσο για το σκηνικό εκτός του ξενοδοχείου; Εφάμιλλο των ημερών. "Αστακός" από αστυνομικούς που επιστρατεύτηκαν για να διασώσουν τους άλλοτε  εκλεκτούς του λαού, σε περίπτωση εφόδου των Αγανακτισμένων. Επίσης ανησυχία είχε προκαλεσει στην Αστυνομία και η παρουσία ομάδας αντεξουσιαστών στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, που βρίσκεται λίγα μέρα πάνω από το ξενοδοχείο που θα γινόταν η Συνδιάσκεψη.
Και όλα αυτά ενώ οι Αγανακτισμένοι δεν είχαν κάνει την εμφάνισή τους. 
Η απόφαση είχε βγει, ΕΝΟΧΟΙ!!!
Μα ούτε και την έκαναν ποτέ!
Τι είχε συμβεί τελικά; Απλά ένα μήνυμα στο face book που είχε στείλει νεαρή κοπέλα σε φίλους της έκανε πρόταση για πολιορκία  των πολιτικών γραφείων των βουλευτών ΠΑΣΟΚ. Και τούτο υπό την αίρεση ότι θα μαζευόταν αξιόλογος αριθμός Αγανακτισμένων. Όμως η συνέλευση του κινήματος αυτού δεν ήξερε τίποτε, ούτε είχε λάβει σχετική 
απόφαση. Άλλωστε οι... δονκιχωτισμοί παρόμοιου είδους έχουν παρέλθει για το κίνημα των αγανακτισμένων, που τώρα δρα υπό συνθήκες προσεγμένες και μετά από αυτοοργάνωση και απόφαση της λαϊκής συνέλευσης.
Όμως αυτά είναι... ψιλά γράμματα για τους αστεράτους της εξουσίας. Και έτσι έβγαλαν τη δύναμη να φτιάξει... υγειονομική ζώνη απολυμάνσεως από Αγανακτισμένους της πλατείας, πέριξ του ξενοδοχείου Αστήρ.  
Σε αυτό ίσως συνέτεινε ο προ ολίγων ημερών εγκλεισμός στην τουαλέτα του πολιτικού του γραφείου, απέναντι από το Δημαρχείο, βουλευτή του Κινήματος, που τρομοκρατήθηκε στη θέα Αγανακτισμένων προ του κτιρίου που στεγάζεται το γραφείο του. Οπότε, "Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: