ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Ξεκληρίζεται η μικρομεσαία τάξη των ταξιτζήδων

Αποκλεισμένοι εθνικοί δρόμοι από την απεργία των ταξιτζήδων.


Με κατάσχεση οχημάτων απειλεί η κυβέρνηση

"Πέρσι βλέπαμε τους φορτηγατζήδες, μετά είδαμε τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, μετά είδαμε τους δικηγόρους, μετά είδαμε τους φαρμακοποιούς, τώρα βλέπουμε τους ταξιτζήδες. Δεν υπάρχει πια κοινωνική κατηγορία και επάγγελμα σ’ αυτή τη χώρα που να μην έχει ξεκληριστεί".
"Το καινούργιο στοιχείο μ' αυτή την ιστορία του Μνημονίου είναι ότι ξεκληρίζεται η μεσαία τάξη" σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κληθείς να σχολιάσει σε συνέντευξή του στο Alter τις κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί.

Και πρόσθεσε:
Οι ταξιτζήδες είναι σε απόγνωση, "όχι μονάχα γιατί δεν έχουν να βγάλουν το μεροκάματό τους, αλλά γιατί έχουν πάρει και δάνεια για να πάρουν αυτές τις άδειες και έχουν υποθήκες και θα χάσουν και τα σπίτια τους. Και αν αυτοί οι άνθρωποι αύριο μείνουν στον δρόμο, ούτε ταμείο ανεργίας θα έχουν".

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Τα τύμπανα του πολέμου χτύπησαν χθες οι ιδιοκτήτες ταξί, που "πολιόρκησαν" με τα οχήματά τους το αεροδρόμιο, το λιμάνι του Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας αντιδρώντας στην επιμονή της κυβέρνησης να προχωρήσει στην πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Σκληρή ήταν η απάντηση του υπουργείου Υποδομών, που με οξείς χαρακτηρισμούς έκανε λόγο για "απαράδεκτες" κινητοποιήσεις που στερούνται "κάθε ουσιαστικής αιτιολογίας". Την ίδια στιγμή, κατήγγειλε ως υποκινητή τον πρόεδρο της Ν.Δ. Α. Σαμαρά.
Οι κινητοποιήσεις εκτυλίχθηκαν στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει χθες και σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί. Από το πρωί, 2.000 περίπου οχήματα είχαν σταθμεύσει εντός της Αττικής οδού, λίγο πριν την έξοδο του αυτοκινητοδρόμου προς το αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων, όπως και καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των πτήσεων. Στο σημείο βρέθηκαν και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, προκειμένου να μην αποκλειστεί παντελώς η Αττική Οδός.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Από νωρίς το πρωί χθες ενεργοποιήθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας για τις κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί. Έτσι, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένη Ράικου ζήτησε από την αστυνομία να σχηματίζει ξεχωριστές δικογραφίες για τις περιπτώσεις που διαπιστώνεται η διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων, όπως αυτό της παρακώλυσης συγκοινωνιών, από οδηγούς ταξί, οι οποίοι έχουν αποκλείσει το αεροδρόμιο και το λιμάνι. Στη συνέχεια, η Εισαγγελία προχώρησε ένα βήμα περαιτέρω με την απειλή κατάσχεσης των οχημάτων για τους οδηγούς ταξί, σε περίπτωση που εξακολουθούν να διαπράττουν το αδίκημα της παρακώλησης συγκοινωνιών. Ήδη για την υπόθεση έχουν σχηματιστεί αυτοτελείς δικογραφίες με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας των οχημάτων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: