ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ν. Βούτσης: Δεν είναι τυχαία η στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ


Ζητά  εκλογές τώρα ή ανατροπή της κυβέρνησης
Νικ. Βούτσης

Το στέλεχος του ΣΥΝ Ν. Βούτσης, μιλώντας στην Δ΄ Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε  στη στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ για να τονίσει ότι: “δεν γίνεται τυχαία ή κατά λάθος”, και για να προσθέσει πως “είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που έχει διαμορφώσει έναν πόλο που συμμετέχει και είναι "παρών" στους αγώνες της κοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια”.

Επίσης “απολύτως σωστό” χαρακτήρισε το αίτημα για εκλογές τώρα - ανατροπή της κυβέρνησης ο Ν. Βούτσης. Ο ίδιος σημείωσε πως η κυβέρνηση Παπανδρέου έδειξε αντοχή στις μεγάλες πιέσεις του κινήματος των πλατειών και “ακόμη δεν κατέρρευσε”, όπως είπε, για να προσθέσει πως το σύστημα θα επιχειρήσει να βρει διάδοχη λύση, οπότε, πρόσθεσε, “δεν είναι βέβαιο ότι θα έχουμε σύντομα εκλογές”. Στο πλαίσιο αυτό είπε ότι “το ζητούμενο για μας είναι να πέσει η κυβέρνηση, αλλά να πέσει προς τα αριστερά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: