ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Από Σεπτέμβριο και πάλι στις πλατείες οι Αγανακτισμένοι


Το "λεωφορείο της Αγανάκτησης" παραμένει και το καλοκαίρι στην πλ. Γεωργίου Πάτρας.

Από το πέρας το καλοκαιριού και αρχής γενομένης του Σεπτεμβρίου οι πλατείες θα ξαναγεμίσουν διαμαρτυρομένους. Στην συνέλευση που έγινε πρόσφατα στην πλατεία Συντάγματος αποφασίστηκε ένα μικρό μέρος των πολιτών να παραμείνει ως περιφρούρηση  και να ειδοποιήσει σε περίπτωση επέμβασης της Αστυνομίας. Και τούτο διότι υπήρξε κινητικότητα από πλευράς Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημάρχου Αθηναίων για την εκκαθάριση της πλατείας από διαμαρτυρομένους που παραμένουν στα αντίσκηνα.
Οι κλιματολογικές συνθήκες, που φθάνουν ακόμη και στα όρια του καύσωνα είναι μέγα εμπόδιο, ιδίως για τους ηλικιωμένους, που υποφέρουν από ασθματικές ασθένειες. Επίσης  είναι και αυτοί που  θα πρέπει να βρεθούν στις λουτροπηγές για ιαματικά μπάνια.
Για τους ίδιους λόγους οι πλατείες αδειάζουν και στην υπόλοιπη χώρα, όπως επίσης και στην πόλη μας την Πάτρα. Ωστόσο «το λεωφορείο της αγανάκτησης» όπως λέγεται χάριν αστεϊσμού, θα παραμείνει στην πλατεία Γεωργίου, αφού αυτό για τον πολύ κόσμο θεωρείται τα στρατηγείο των Αγανακτισμένων.
Έτσι λοιπόν από Σεπτέμβριο τα νεώτερα. Και για όσους βρεθούν εκτός πλατειών ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ανανέωση των μπαταριών, γιατί μας περιμένει ένα πολύ σκληρό Φθινόπωρο. Κι ωστόσο μην αποκλείουμε η κυβέρνηση της ντροπής των Μνημονίων, να υποχρεωθεί στην προσφυγή των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: