ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Αυτόν τον Γραμματέα Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων τον είδαν;


Προσέχτε κυρία Μερεντίτη τι εντόπισε ο δημοσιογράφος του Astra TV


Και ο πρώην Γραμματέας Σωτήρης Τσουκαρέλης με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι;

Η είδηση έλεγε ότι τη Δευτέρα 4-7-11, ομάδα νεαρών εισέβαλε σε τηλεοπτικό στούντιο της Λαμίας και διέκοψε τη συνέντευξη που έδινε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη φωνάζοντας  "ψωμί – παιδεία – ελευθερία, η χούντα δεν σταμάτησε το `73", "αλήτες ρουφιάνοι πολιτικοί" και  "κλέφτες κλέφτες".  Οι εισβολείς καλούσαν τη βουλευτή να πάρει το ελικόπτερο και να φύγει. Σύμφωνα με το trikalenews.gr, το οποίο πήρε τη συνέντευξη, η κ. Μερεντίτη φυγαδεύτηκε με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης.
Την ίδια ημέρα λοιπόν, η βουλευτής Τρικάλων Σούλα Μερεντίτη κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ για την εισβολή αγανακτισμένων στο στούντιο τοπικού τηλεοπτικού σταθμού όπου έδινε συνέντευξη. Δεν πρόσεξε όμως ότι ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους ήταν και ο μέχρι χθες γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Σωτήρης Τσουκαρέλης, ο οποίος διακρίνεται στο σχετικό βίντεο, και το παραδέχθηκε και ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι στην ομάδα που εισέβαλε στο τηλεοπτικό στούντιο συμμετείχαν και άλλα μέλη του ΠΑΣΟΚ! Κυρία Σούλα, αν και Τρικαλινή, μάλλον χάσατε την επαφή με την τοπική κοινωνία και με το κόμμα σας.
 
Η κυρία Μερεντίτη βολεύτηκε με εικόνες σαν αυτή  που έδειξε ο τρικαλινός TV
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: