ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Το Παρατηρητήριο Αστυνομικής Αυθαιρεσίας καταγγέλλει

Αστυνομική βία σε εξέλιξη. (Φωτογραφία Αρχείου)


 Αστυνομικός χτύπησε γυναίκα όταν διαμαρτυρήθηκε για τον τρόπο που της μίλησε
 
Ένα ακόμη «μεμονωμένο περιστατικό» αστυνομικής βίας καταγγέλλει το Παρατηρητήριο Αστυνομικής Αυθαιρεσίας. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην Ηλιούπολη με θύματα ιδιοκτήτρια καταστήματος της περιοχής και τα δύο νεαρά ανήψια της, κατά την επιστροφή τους στο σπίτι με δύο δίκυκλα. Το ένα δίκυκλο οδηγούσε η ίδια με συνεπιβάτη τον ένα νεαρό και ο δεύτερος ακολουθούσε με δικό του.
Καθ' οδόν, «μπλόκο» τεσσάρων αστυνομικών σταματά στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου τον έναν νεαρό για έλεγχο. Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα ζήτησε να μάθει για ποιο λόγο γίνεται ο έλεγχος, στην οποία ο αστυνομικός απάντησε με βρισιές. Στις διαμαρτυρίες της δε για τη συμπεριφορά του αστυνομικού, ο αστυνομικός περνά χειροπέδες στην πολίτη και τη χτυπά. Η γυναίκα πέφτει λιπόθυμη στο έδαφος, όπως καταγγέλεται, ενώ ο αστυνομικός τη σέρνει στο οδόστρωμα και συλλαμβάνουν και τους δύο ανηψιούς που προσπάθησαν να προστατέψουν τη θεία τους.
Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε τελικά με ασθενοφόρο στο Γ.Κ. Νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και βεβαιώνεται με ιατρικό έγγραφο ότι το ημιλιπόθυμο θύμα έχει υποστεί ρήξη κόκκυγα. Παρα τις συστάσεις των γιατρών για παραμονή στο νοσοκομείο ή στο σπίτι, η τραυματίας μαζί με τους ανηψιούς της μεταφέρονται ως κρατούμενοι στο Α.Τ. Ηλιούπολης, με τον αστυνομικό να καταθέτει μήνυση για εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής.
Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, χωρίς ούτε καν τροφή την επόμενη ημέρα οδηγούνται ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνέχεια στο Α.Τ. Ηλιούπολης, όπου κρατήθηκαν μέχρι να παρουσιαστούν στο αυτόφωρο. Η τραυματίας κατέθεσε μήνυση εναντίον του αστυνομικού που επιτέθηκε σε αυτήν και στους δύο νεαρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: