ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Τελικά δεν άντεξε τον πειρασμό του αριστερού ψάλτη το ΚΚΕ;


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ριζοσπαστικής αριστεράς στοχοποιούνται για άλλη μια φορά από τον συνασπισμό εξουσίας σε μια προσπάθεια να μειωθεί η αγανάκτηση και η οργή των πολιτών όπως εκφράζεται σε όλη τη χώρα, ο Περισσός στέκεται στο πλάι των κυρίαρχων δυνάμεων και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΝ δίνοντας πατήματα στην “αστική προπαγάνδα” που κατά τα άλλα καταγγέλλει. Βγαλμένο από τον... Δεκέμβρη του 2008 είναι το προχθεσινό σχόλιο του ΚΚΕ “για τον νέο γύρο αντιπαράθεσης ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ”, στο οποίο υποστηρίζεται ότι:

 “Η κυβέρνηση και οι άλλοι μηχανισμοί του συστήματος με σχέδιο αξιοποιούν τις μεγάλες αντιφάσεις και παλινωδίες του ΣΥΝ, που από τη μία δεν αμφισβητεί το σύστημα και εχθρεύεται την ταξική πάλη, ενώ από την άλλη γοητεύεται από μικροαστικές αντιδράσεις και εκτονώσεις ορισμένων δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας να εμποδίσουν τη ριζοσπαστικοποίηση των συνειδήσεων και να παγιδεύσουν σε διλήμματα και καταστάσεις που είναι χρήσιμα για το σύστημα. Θέλουν να συκοφαντηθεί και να 'νομιμοποιηθεί' η καταστολή της οργανωμένης λαϊκής ανυπακοής και της ταξικής πάλης".

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΤΟ ΚΚΕ και προχώρησε σε αλλαγή γραμμής, παρότι η Αλ. Παπαρήγα δήλωνε πως δεν θα πάρει μέρος στις επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ; Τις επόμενες ημέρες θα δούμε εάν πρόκειται για τυχαίο γεγονός. Αν και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε και αθώο. Και τούτο είναι λυπηρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: