ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Δεν γλίτωσε τις φραστικές επιθέσεις εναντίον της η βουλευτής


Ως κότες τώρα παρακολουθούν την Ελλάδα να ψήνεται στους βαθμούς του Μνημονίου
 
Προπηλάκισαν την Κατερίνα Περλεπέ – Σηφουνάκη του ΠΑΣΟΚ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΩΝ φειγ-βολάν έξω από το γραφείο της Κατερίνα Περλεπέ στην Εύβοια, σειρά είχε ο προπηλακισμός της  βουλευτού του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Δευτέρας 4-7-2011.
ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΤΟ βράδυ της Δευτέρας στην κ. Περλεπέ, στο κέντρο της Χαλκίδας και συγκεκριμένα στο ύψος της πλατείας του Αγ. Νικολάου.
 Η Κ. ΠΕΡΛΕΠΕ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΠΑΡΕΑ, όταν γύρω στις 23: 30 το βράδυ αναχώρησε μαζί με το σύζυγό της, τον γιατρό Γιάννη Σηφουνάκη, με κατεύθυνση το πάρκινγκ της οδού Τσιριγώτη. Ομάδα πολιτών που την αναγνώρισε πλησίασε απειλητικά εναντίον της, φωνάζοντας «προδότες, προδότες».
 ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ κάποιος από τους συγκεντρωμένους πέταξε εναντίον του ζευγαριού ένα κουτάκι μπύρα, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κανέναν. Οι αγανακτισμένοι πολίτες ακολούθησαν την βουλευτή και το σύζυγό της για αρκετά μέτρα, μέχρι την οδό Αβάντων, όπου και έληξε το επεισόδιο.
Πηγή Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: