ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Στην Ελλάδα ψεκασμός με χημικά για τον Μανώλη μας


Αυτό το θέαμα δεν συνιστά τιμή για τη χώρα μας. Μανώλης υπό την επηρεία τοξικών.


Στη γαλλική πρεσβεία της Αθήνας τιμητική διάκριση για το εθνικό μας σύμβολο
  
Ο Γάλλος πρέσβης απονέμει
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ δυνάμεις επιβολής του εξοντωτικού Μνημονίου μπορεί να αυτοτιτλοφορούνται σοσιαλιστικές, ωστόσο δεν αφίστανται από το να ψεκάσουν με τοξικά τους διαδηλωτές, που ζητούν τα δίκαιά τους, ακόμη και αν ανάμεσά τους διαδηλώνει το «εθνικό μας σύμβολο», ο Μανώλης της διαχρονικής Αντίστασης. Στο γαλλικό έδαφος της πρεσβείας στη χώρα μας αντιθέτως τον Μανώλη τον «λούζουν» στις τιμές!
Το παράσημο του Μεγάλου Αξιωματούχου του Εθνικού Τάγματος Αξίας της Γαλλίας απένειμε την Τρίτη 12-7-2011 στον δικό μας αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, τον Μανώλη Γλέζο, ο Γάλλος πρέσβης στην Ελλάδα Κριστόφ Φερνό. Η απονομή της ανώτατης τιμής στον αγωνιστή έγινε στην κατοικία του πρέσβη και ακολούθησε δεξίωση, παρουσία και της οικογένειας του Μ. Γλέζου, ο οποίος πρέπει να τονισθεί, αντιμετώπισε και αυτή την τιμητική διάκριση με την σεμνότητα και το ήθος που τον διακρίνει.
ΚΑΙ ΑΥΤΑ, Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΙΧΕ την ευκαιρία αρκετές φορές  να τα διαπιστώσει. Όπως τα διαπίστωσαν και οι Πατρινοί στις 27-6-2011, όταν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για ομιλία με θέμα την Άμεση Δημοκρατία. Αλλά και όσοι συνέλληνες, στην χώρα μας, αλλά και στην διασπορά παρακολουθούμε αυτόν τον καιρό τον Μανώλη μας, «ανά τας ρίμας και τας υπαίθρους», όπου τον προσκαλούν ως ομιλητή οι αντιμνημονιακές δημοκρατικές δυνάμεις.
Το blog αισθάνεται την ανάγκη να ευχηθεί και δημόσια στον Μανώλη να ζήσει πολλά χρόνια και να τύχει κι άλλων πολλών τέτοιων διακρίσεων.
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: